سلم دوست عزیز 3 سال هست با ای وب کار میکنیم و در انجمن نیز شناخنته شده هستیم
این سرور نیازی به هزینه ستاپ نداره. میتونیم ماهانه هم برای شما خرید کنیم دوست عزیز
قیمت ماهانه 155000 تومان خواهد بود
بدون مشکل تحریم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلم دوست عزیز 3 سال هست با ای وب کار میکنیم و در انجمن نیز شناخنته شده هستیم
این سرور نیازی به هزینه ستاپ نداره. میتونیم ماهانه هم برای شما خرید کنیم دوست عزیز
قیمت ماهانه 155000 تومان خواهد بود
بدون مشکل تحریم
آقا اين Promotion آي وب داره تموم ميشه . ميشه همين سرور رو بعد از Promotion خريد ؟؟
اگه نميشه، كسي هست اينو بخره ؟؟ من ماهه بعد ازش بخرم ؟ (هر كي بخره خودم از سرور براش هاست مي فروشم هيچ درصدي هم نمي گيرم تا ماه بعد )
همه هاستهايي هم كه فروخته پول تمديدش رو كامل به خودشون پرداخت مي كنم .
اگر نکنی بايد هزينه 1 ماه رو اضافه پرداخت کنی (بعد از کنسل کردن)
اگر نکنی ميزنه تو حساب اکانتت، اگر سرور ديگه ای داری که با پول اون حساب ميکنه و ازت ميگيره و اگر نداری چون شما ايرانی دستت بهت نميرسه و کاريت نميکنه. اگر ايران نبودی ازت شکايت ميکرد (طبق اين قرار داد و ازت ميگرفت پول اون يک ماه رو.)
نياز به پرداخت يکساله هم نيست، شما بايد تعهد کنيد که اين سرور رو تا 1 سال آينده تمديد خواهيد کرد. و اگر ميخواين کمتر از 1 سال بگيريد بايد هزينه ستاپ بديد.
هر کس هم خلاف اين رو ميگه بياد من خودم چند تا سرور پيشش سفارش بدم همش 1 ماهه :x
ضمنا روی سرور هایی که iweb پروموت ميکنه زياد حساب نکنيد. نوع سخت افزار اين سرو ها بسيار متفاوت هستش و شما به محض اينکه بخواين ارتقا بديد ميبينيد که هزينه ای که داره براتون تموم ميشه چند برابر سرور معمولی در همون ديتا سنتر هستش. کلا اگر اون سرور های promote شدش رو ميگيريد روی ارتقاش حساب نکنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
جناب امیری عزیز اول از همه سلام خدمت شما
باید به عرش شما برزونم که iweb دو مدل سرور دارند
:
CLASSIC SERVER
و
SMART LAYER SERVER
سرویس های کلاسیک باید 49$ هزینه ستاپ در صورت قرار داد زیر یک سال را پرداخت کرد.
اما سرو رهای اسمارت لایر هزنیه ستاپ ندارند
ما هر ماه تعدادی سرور کنسلی داریم و کنسل میکنیم
ما مشکلی با قیمت های promotion ها هنگام اپگرید نداشتیم و با قیمت معمولی اپگرید میکنیم ;)
پاینده باشید
تا جایی که ما در جريانيم contract های همه سرور ها يکساله هستش! حالا شايد شما قرار داد بهتر ميبنديد باهاشون.
در مورد smart server مشکلی که هستش اينه قطعات سخت افزاريش قيمت متفاوتی داره و برای آپگريد مثلا رمی که روی يک سرور معمولی 20 دلار در ماه ميشه روی اين سرور 40 دلار ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
:دی چی رو 20 دلار آماده ميکنيد ؟
مسئله اين هستش برای مثال رمی که روی اون سرور ميشه 20 دلار گرفت روی اسمارت سرور 40 دلار هستش.
متاسفانه کاربران هم فقط به قيمت پايين اوليه توجه ميکنن و فکر ميکنن همه شرايط عالی هستش.
بهترين کار اين هستش که همه چيز از اول مشخص باشه. الان مثلا شما ميگيد هزينه ستاپ نداره و قبل از 1 سال هم ميشه کنسل کرد، برای کاربران عالی هستش و مشتريان ميتونن با شما کار کنن با اين شرايط خوب.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
خدمت شما عرض کردم. هزینه رم اضافی را من با تخفیف ارایه میکنم.
روز گذشته رم یکی از سرو رها با قیمت 20 دلار به 4 تغییر پیدا کرده است ;)
سلام، اگر بخواید ما براتون پرداخت میکنیم...
دلاری 1200تومان
اطلاعات بیشتر : sales@ded24.com
موفق باشید.