بله نرم افزاری هست که دوست خوبم مسعود ظهرابی نوشته و من مسئول فروش هستم.
که امکان بک آپ گیری برای نمایندگان رو میده و تویه امضام هست
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا گرونه! سود بیشتر مشتری کمتر! 10 تومن بدی 4 روزه 20 نفر ازت می خرننقل قول:
اول 8000 تومن بود الان شده 50 تومن!!!
دوستان قیمت رو من نمیدم خود دوست عزیزم تصمیم گرفتن و منم تابع اون فقط براش میفرشم.
astro.alireza عزیز فعلا کاربر خوبی جمع کرده چون بزودی بصورت لایسنس دار ارائه میشه و بصورت ماهانه و نصبت برای این قیمت ارزش زیادی داره که فقط نکردم برای این نرم افزارتاپیک بزنم.
mohsen1 عزیز با دادن یک آدرس FTP بک آپها بصورت کامل مثل اینکا مدیر شسرور هستید براتون میگیره و در FTP قرار میده و دیگه نیاز به افزایش حجم هاست برای بک آپ نداره.
توضیحات کامل و دانلود دمو (بک آپ از 3 سایت) از لینک زیر:
IT-Net.ir -
بله، حق با شماست. من به اون شخص ایمیل دادم و ازشون خواستم قیمت منطقی تر ارائه کنند. نمونه خارجیش با قیمت 30 دلار تو اینترنت موجوده که می تونه از چندین سرور بک آپ بگیره.
در ضمن سایت cPanel Auto Backup - Automated Website Backup Service یک گیگ فضای بک آپ رایگان از whm با قابلیت بکاپ اتوماتیک ارائه میده. دیگه کی 50 تومن به این نرم افزار میده؟ تازه این سایت به ازای هر گیگ اضافه ماهانه 1 دلار می گیره که مفته! در ضمن قابلیت ریستور مستقیم بک آپ از این سایت وجود داره که پولیه. یعنی حتی لازم نیست دانلود کنی!
cPanel Auto Backup - Automated Website Backup Service
این شرکت معتبره؟ می شه اعتماد کرد؟ چون اطلاعات WHM را ذخیره می کنه
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
cPanel Auto Backup - Automated Website Backup Service
آره بابا. کارشون درسته. من خیلی وقته دارم باهاشون کار می کنم، مشکلی نبوده. اگه اعتماد نداری می تونی از قسمت بکآپ دیتابیس و اف تی پی استفاده کنی تا اطلاعات whm رو ندی
من موردی ندارم مسعودجان بگن مفت بده من میدم وفقط چون توسط یک فرد ایرانی نوشته شده من بهش ارزش میدم و برای سود مسئولیت فروش رو نگرفتم به عهدم فقط پیشرفت چنین نرم افزارهای داخلی.
من از طرف خودم 3گیگ فضای ftp بصورت رایگان برای یک سال قرار دادم روش که تویه سایتم ذکر نکردم و هرکسی بخواد اعطا میشه.
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
که فکر کنم از اون سایت هم ارزونتر میشه:
BASE 5,000 MB BACKUP ACCOUNT
$49.50 USD Annually
ممنون از نظرتون هر چی مسعود تصمیم بگیره من طابعش هستم.