من میتونم بهتون بدم
ساایت هایی هم که دارم همشون امرشون بالاست و تعاد کاربران زیادی دارن
یه هاست هم برای بک اپ میتونم بهتون بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
من میتونم بهتون بدم
ساایت هایی هم که دارم همشون امرشون بالاست و تعاد کاربران زیادی دارن
یه هاست هم برای بک اپ میتونم بهتون بدم
من قبلا از بک اپ خود سی پنل و دایرکت ادمین استفاده میکردم که در هنگام بک اپ گیری تغریبا سرور میرفت هوا.
الان از R1Soft CDP استفاده میکنم که ساعتی بک آپ میگیره. دوستان هم استفاده کنید بد نیست
من که میگم هاستینگ که *** هست!! ببخشید!! نسبط به بعضی ها
برو آی پی هکر رو پیدا کن و ازش شکایت کن اگر سایتت مشکل نداشته
من که هاستینگ اطلاعاتم رو پاک کرد شکایت میکنم دهنش رو سرویس میکنم
یعنی وقتی برگه شکایت رو گذاشتم تو وب هاستینگ تالک کن نت رو باهاش شاد میکنم چون هم سایتم تو اداره فرهنگ و ارشاد ثبت شده هم شماره ثبت داره
حالا از این موضوه بگذریم هک در ایران هم جریمه داره اگر سایتت برات اهمیت داره و مشکلی با قانون ایران نداشته برو ازش شکایت کن پدرش رو در بیار تا هک یادش بره نامردم روز 10بار زنگ نزنه بهت بگه غلط کردم
دوستان وقتی برگه شکایت رو گذاشتم توی وب هاستینگ تالک کل نت ایران رو شاد میکنم
دوست من
هكر رو اگه بشه پيدا كرد كه واقعا حيف اين اسمه روي اون بزاريم.
در مورد هك شدنم دسم به هيچ جايي بند نيست. چون نميتونم پيداش كنم.
تازه حقم بوده كه هك كرده، چشمم كور امنيتم رو ببرم بالا. ولي از نظر ديگه خداييش خيلي ضرر بهم زد. واقعا از ته دلم براش آرزو ميكنم هرجا كه هست هيچ وقت سلامتي رو به جون خودش نبينه.
هاستینگ باید هر روز Local backup و Remote Backup داشته باشه --- ممکنه فردا هارد سرور Crash کنه --- اونوقت چی ؟ وقتی این مهم رعایت نشه سرویس استاندارد نیست ---- دیگه Cheap ترین Hosting هر 1 هفته Backup میگیره
کاری نمیتونید کنید ولی این بار اگه هاست خریداری کردید به TOS توجه کنید .
میگیم دیتابیس خراب بوده بکاپش صفر شده
بقیه فایل هاتون حد اقل باید 1 مگی بشه
اصلا نه 10 کیلوبایت!!!
میگه دیتابیس صفر هست؟؟
بگو فایل هام رو بده!! این که دیگه منتقی هست؟
از نظر حرفه ای و اصول کاری شرکت هاستینگ مقصر هست ! باید بک اپ می گرفته ! وقتی گفته بک اپ داریم پس باید الان ارائه میکرده ... از اول میگفته نداریم تا شما خودت یه فکری میکردی تصمیمت رو میگرفتی ...
از نظر عقلی و تجربه وب مستری شما نباید زحماتت را به امید بقیه بزاری ! این موضوع در ایران رایج هست اگر سایتی یا اطلاعاتی دارید که براتون مهمه حتما به فکر بک اپ خودتان باشید.
نکته ای را بگم ، اگر تهیه نسخه پشتیبانی روزانه داشته باشند ، حتما هفتگی و ماهانه هم دارند.
همچین مواقعی اگر Backup خراب باشه باید از هفتگی یا ماهانه استفاده کرد.
ازشون درخواست Backup هفتگی بکنید ببینید چی میگن