پاسخ : بهترین روش یادگیری پی اچ پی چیست ؟
ممنون بابت راهنماییهاتون
دوستان من کمی پی اچ پی کار کردم و تا حدودی با اصول برنامه نویسی پی اچ پی آشنا هستم ( در حد نوشتن یک صفحه تماس با ما و کار با رشته ها ) ولی مشکل اینه سرعت یادگیری اینطوری خیلی کنده !
و یک مشکل دیگه من اینه که اصلا از شی گرایی چیزی متوجه نمیشم برام هنوز قضیه باز نشده .
در ضمن یک کتاب php5 دو جلدی یکی دوسال پیش گرفتم قدیمی نشده همونو بخونم ؟ php6 حالا حالاها میاد یا نه ؟
خیلی ممنون .
منم دارم میخونم و چیزی که بشدت داره بهم کمک میکنه همونطور که مدیر انجمن گفته تحلیل نوشته های برنامه نیسان دیگس
موفق باشید
این وبسایت شما را بسیار کمک خواهد کرد . از اینجا شروع کنید . البته باید حوصله به خرج دهید .
PHP Tutorial
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibs
این وبسایت شما را بسیار کمک خواهد کرد . از اینجا شروع کنید . البته باید حوصله به خرج دهید .
PHP Tutorial
موفق باشید
دوستان سایت های فارسی کم نیستند!
همون طور که دوستان گفتند سعی کن نگاهی به کدهای نوشته شده توسط دیگران بندازی؛ واقعا موثره!
کتاب های مربوط به PHP6 دیدم؛ ( مثل کتاب Beginning PHP 6, Apache, MySQL 6 Web Development - که ترجمه شده اش هم توی کتابفروشی ها موجوده ).
بهترین روش یادگیری ، شروع یک پروژه هست !
یک پروژه ساده بنویسید و هرجا به مشکل برخوردید سوال کنید !
بله
منم ۳ تا روش رو پیشنهاد میکنم:
۱- تحلیل کدها همونطوری که دوستان گفتن و حتی نرم افزارهای اوپن سورس که به من 90٪ کمک کرد (از نرم افزارهای اوپن سورس ساده شروع کنید مثل راش سی ام اس بخصوص ورژن ۲)
۲- فعالیت تو انجمن ها
۳- کار روی پروژه
من خودم اولاش که به یک کد نویسی قشنگ (از نظر خودم) نرسیده بودم وسط یک پروژه بارها برمیگشتم و کارهای قبلیم رو با استایل جدید انجام میدادم... خیلی باحاله!
بهترین راه حلش فقط تمرین هست..باورت نمیشه خود من اینقدر کتاب و.. مطالعه کردم هیچکدوم به اندازه تمرین جوابگو نبود.. یک کتاب آموزش قدم به قدم بگیر و بعد بشین پای سیستم و تمرین کن..
php و كلا برنامه نويسي به نظر من فقط بايد با مثال ياد گرفت
مثال به مثال بريد جلو
از اسون به سخت