فایل برداشته شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل برداشته شد.
ببینید من نمیگم که این مقدار رو مصرف نکردم
من فقط میگم چرا بعد از انتقال ده سرور ایشون باید یهو بگه این مقدار شده ؟
دوم اینکه چرا به بهونه یک سرور باید تمامی سرورهام ساسپند بشه ؟
بنده از چهار میلیون دو میلیون رو پرداخت کردم
و دو میلیون ۶۰۰ باقی مونده بود که بعد از گذشت دو روز باز تهدید به ساسپتد شدن کردن و ساسپند کردن و منم والا دستم به هیچ جا بند نبود جز اینکه تو این جا که با ایشون آشنا شدم در میون بزارم
و بعد چرا بعد از گذشت مصرف مجاز سرورم ساسپند نشده ؟
فاکتور هست درست ! ولی من به عنوان سرور ۶۲۰ تومنی مبلغ خرید میزدم نه سرور های ۷۲۰ تومنی !
و تمام خرید ها از سایت بود
حتی خودشون اکانت روربرام ساسپند کردن
من هم همینو گفتم. یعنی توضیح دادم که احتمال درکار بودن عمد یا احتمال عدم اعمال این بدهی و بقیه موارد رو دارم میگم دیگه
ممنون
والا به خدا ایشون حتی دو تا دامنه ای هم که ازشون خریدم رو ازوحسابم برداشتن
من بابت اینا پول داده بودم
نه به خاطر سواستفاده کردن این همه ضرر بهم وارد بشه به خدا منم دارم با کمترین قیمت میفروشم که هوای مشتریمو داشته باشم ولی متاسفانه از اعتماد خیلی راحت سواستفاده میشه
سلام
هر کدوم از این سرورها 5 ترابایت ترافیک پایه داره
ترافیک ورودی رایگانه و محاسبه نمیشه با توجه به عکسی دادید و نوع مصرفتون حداقل نصف این ترافیک ورودی هست نصفش خروجی پس تقسیم بر 2 کنید
در کل این روزا خیلی وضعیت بد شده باید در مورد تمام جزئیات ابتدا با فروشنده توافق کنید در غیر این صورت مشتری متضرزر میشه.
عزیز به خدا من به هر کی گفتم مسخره میکرد حرف این آقای پارس آپتایم رو
متاسفانه به خاطر اعتماد کاربرا همینطوری سواستفاده میشه
من الان حتی دامنه هام رو هم ازم گرفتن
و من هم تا آخرین لحظه اجازه نمیدم سر کاربر دیگه ای سواستفاده کنه و مثل من هزار تا مشتری که با زحمت جمع کردم رو بپرونه و برکت زندگیمو ازم بگیره
دوستان ممنون میشم لطفا نظرتون رو ارسال کنید
ترجیح میدم مستقیم خرید کنم تا از این خاله زنک بازیا ب دور باشم
شعور مشتری مداری صفر درصد بالایی از عزیزان که تو همین انجمن هستن فقط دنبال انداختن و در رفتنن
قبل اینکه شروع کنیم به فروشندگی معرفت مرام یاد بگیریم نه اینکه ی صفحه قانون بنویسیم حرف من اینه تو چی میگی؟ هر وقت هم خواستی یه بند اضافه کنی بدون اینکه به کاربر اطلاع بدید
اینجا تا قبل اینکه سرویس بخری همه چی گل بل بله بعدش داشتان شروع میشه
خدا نکنه که مدت طولانی بخوای با یکی کار کنی دم در میاره برات
دقیقا متاسفانه همینطوره و این مدل فروشنده ها دارن تو سایت همین مدلی کسب درآمد میکنن و آدمای مثل من رو نابود میکنن
از هزار تا مشتری
رسیدم به ۱۴۰ مشتری و کلی ضرر دیگه مثل خرید سرور مجدد ، هزینه ۱۱ تا سروری که به ایشون پرداخت کرده بودم و به علاوه ۲ میلیون از اون ۴ میلیونی که گفتن
ببین اصن هر قوانینی که اضافه بشه
هیچ فروشنده ای من ندیدم بابت ۴ ترا ۴ میلیون ۶۰۰ فاکتور بزنه الکی و مستند درست کنه و ....
اروان کلود بابت این همه کاری که میکنه هر گیگ رو با مالیات ۷۰۰ داره میگیره
سرویسی که فروخته شده مگه یک سقف مصرف ماهیانه نداشته ؟ عبور از این ترافیک ماهیانه باید باعث بسته شدن سرویس و قطع دسترسی میشده . حالا چرا این اتفاق نیفتاده فروشنده باید پاسخ بدن
اگه توافقی اول کار شده که مثلا ترافیک 1 ترابایت هست و عبور از این حد باعث فاکتور شدن مقدار مصرف میشه خوب حق با فروشنده است