پاسخ : سرور مجازی لینوکس - ویندوز از روسیه | هلند | آمریکا هارد nvme و ssd و Storage
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
روسیه ترافیکش چقدره در ماه؟
یا امریکا؟
سلام
بر روی هر سرور مجازی 3 ترابایت میباشد
مازاد خدمت شما فاکتور میشود
پاسخ : سرور مجازی لینوکس - ویندوز از روسیه | هلند | آمریکا هارد nvme و ssd و Storage
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
خدمت شما
50000 تومان تخفیف برای سرور های مجازی روسیه و هلند (معتبر تا تاریخ 2023/04/16)
کد تخفیف: N0U0W2V4QZ
مشاهده لیست سرویس ها
درود بر شما
دیروز من تست از شما گرفتم اوکی بود امروز گفتم که فاکتور کنند الان می خوام پرداخت کنم ولی جایی برای وارد کردن کد تخفیف پیدا نکردم ، میشه راهنمایی کنید
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود بر شما
دیروز من تست از شما گرفتم اوکی بود امروز گفتم که فاکتور کنند الان می خوام پرداخت کنم ولی جایی برای وارد کردن کد تخفیف پیدا نکردم ، میشه راهنمایی کنید
با سپاس
سلام
لطفا در وب سایت تیکت ارسال فرمایید سریعا پیگری میشود
با درود شما انواع کانفیگهارو انجام میدید مانند
V_2*ray
وحداقل هزینه سرور مجازی و اختصاصی ؟
لزفا موارد مربوط به سوال های فنی درباره سرو رها را از طریق تیکت با همکاران در ارتباط باشید
https://clients.afaghhosting.net/sub...tep=2&deptid=2
هر ترابایت مازاد چند روسیه؟
برخلاف پست اول که فرمودن "ای پی های تمیز" سروری که بنده تحویل دادن کلا رو ایرانسل مسدود بود ایپیش
حتی قبل از تحویل هم تیکت دادم و تاکید کردم روی تمیز بودن ایپی
بعد از تحویل بهشون عرض شد که ای پی مسدود هست و درخواست کنسلی داده شد که فرمودن وضعیت شبکه داخل کشور به ما ربطی نداره ...
بنده حالا از روی نت دیگه سعی کردم لاگین کنم، اصلا پسوردی هم که برام فرستادن اشتباه هست ... تیکت زدم، تیکت رو بدون پاسخ بستن!
بعضی ها خوب از اب گل آلود ماهی میگیرن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alipoor90
برخلاف پست اول که فرمودن "ای پی های تمیز" سروری که بنده تحویل دادن کلا رو ایرانسل مسدود بود ایپیش
حتی قبل از تحویل هم تیکت دادم و تاکید کردم روی تمیز بودن ایپی
بعد از تحویل بهشون عرض شد که ای پی مسدود هست و درخواست کنسلی داده شد که فرمودن وضعیت شبکه داخل کشور به ما ربطی نداره ...
بنده حالا از روی نت دیگه سعی کردم لاگین کنم، اصلا پسوردی هم که برام فرستادن اشتباه هست ... تیکت زدم، تیکت رو بدون پاسخ بستن!
بعضی ها خوب از اب گل آلود ماهی میگیرن ...
متاسفانه محدودیت های اینترنت ارایهدهنده هارو مقصر کرده. اما واقعا سمت ارایهدهنده مشکلی وجود نداره. بابت رمز، هم شما احتمالا از این سرویس های تحویل آنی دارید استفاده میکنید، این ماژول ها باگ دارن. یکبار خودتون سیستم عامل رو مجددا مونت کنید، رمز رو خودتون مشخص کنید، احتمالا درست بشه. این پلاگین های whmcs رو انتظار زیادی ازش نباید داشت. در همین حد که هست و داره کار رو راه میندازه، یکدنیا باید خداروشکر کرد.
البته این پلاگینه بعضی مواقع دچار این مشکل ممکنه بشه. یعنی مرسوم نیست. حالا شانس شماس.
یکبار دیگه عملیات نصب رو انجام بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
متاسفانه محدودیت های اینترنت ارایهدهنده هارو مقصر کرده. اما واقعا سمت ارایهدهنده مشکلی وجود نداره.
بنده هم متوجه وضعیت هستم. اما یک وقت طرف با ذکر اینکه احتمال داره ایپی مسدود باشه یا حتی بدون ذکر هیچ مطلبی سرویس میفروشه
یه وقت دیگه صراحتا میگه ایپی تمیز هست و مسدود نیست ... و بعد از خرید میزنه زیرش ... اینجا دیگه نمیشه گفت سرویس دهنده بی تقصیر هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
بابت رمز، هم شما احتمالا از این سرویس های تحویل آنی دارید استفاده میکنید، این ماژول ها باگ دارن. یکبار خودتون سیستم عامل رو مجددا مونت کنید، رمز رو خودتون مشخص کنید، احتمالا درست بشه. این پلاگین های whmcs رو انتظار زیادی ازش نباید داشت. در همین حد که هست و داره کار رو راه میندازه، یکدنیا باید خداروشکر کرد.
البته این پلاگینه بعضی مواقع دچار این مشکل ممکنه بشه. یعنی مرسوم نیست. حالا شانس شماس.
یکبار دیگه عملیات نصب رو انجام بدید.
رمز رو دستی برام تیکت زدن فرستادن. فکر نمیکنم اصلا پنل و ماژول داشته باشن ... حداقل در صفحه سرویس بنده که پنلی دیده نمیشه ...
شما می تونید مثل سایتهای دیگه ip تمام سرورهاتونو بزارید و قبل خرید تست کنند که مثلا ssh اصلا وصل میشه یا پینگ داره اینجوری هم خودتون راحتید هم مشتری چون اینجوری سابقه طولانیتون خیلی خراب میشه اگه دو مورد دیگه مثل ایشون بشن و اینجا گفته بشه اسم اون سرویس دهنده که کل ای پی هاشو گذاشته رو نمیارم تبلیغ نشه ایرانی هم هستن