100% موافقم
100% به هیج جا نمیرسی
;)
نمایش نسخه قابل چاپ
این کار آینده دارد
این کار شما نیست به هیچ وجه از سازمان تنظیم مقررات استعلام کنید متوجه میشونید اگر الان اقدام کنید 6 سال بعد میتوانید مجوز اخد کنید
علاوه بر مجوزهای مخابراتی از فیلت ر های دیگری باید عبور کنید
وام این پروژه ها هیچ ارتباطی با وام پارک ها ندارد
درکل الان درگیرم وگرنه کامل توضیح میدادم
چرا جواب من رو نداديد؟
اگر جواب من رو بديد كه ايا سرمايه اين كارو داريد ميتونم بهتر كمكتون كنم.
با pizoul هم كاملا موافقم.
در اين مورد من خودم هم چندتا تاپيك زدم و چند جاي ديگه هم در اين مورد بحث شده در اين انجمن، تجربه شخصي هم دارم كه اين كار فقط در موارد خيلي خاص ميتونه جواب بده و به سود برسه.
این رو اضافه کنم که این کار یه مجوز خاص از رگلاتوری میخواد که الان اسمش یادم نیست و این طور نیست که هرکس با مکان و پهنای باند و... سرور ارائه بده البته رسمی و قانونی رو میگم
سلام
والا در این مورد خیلی صحبت شده است و فکر می کنم این آرزو که در ایران دیتا سنتر حرفه ای وجود داشته باشد که همانند دیتاسنتر های آمریکایی با امکانات و کیفیت باشد خیلی جالب است ولی متاسفانه به نظر من در ایران به صورت خصوصی قابل اجرا نیست ( البته خود من هم جزو افرادی هستم که خیلی دوست دارم و حتی دنبالش هم بودم و .... )
در ایران غیر از مشکلات فنی و تکنیکی مسائل دیگری برای وام گرفتن و ... مواجه می شوید که خلاصه به نظر من الان و با توجه به شرایط موجود در ایران منطقی نیست
ای بابا سوال ساده بود .
من خیلی قبل تر از شما (6 سال پیش ) اینا رو می دونستم . البته منم خیلی موافق نیستم ولی خب شرکت دنبال اینکاره و با هزینه معقولش هم مشکلی نداره .
من باید یکسری اطلاعات براشون جور کنم که تا جاییش رو جور کردم .
بچه ها اگر می دونید اصل مطلب رو بگید . بقیشو همشو خودم می دونم :x
شما تا ميزان سرمايه رو نگي نميشه كمكي كرد.
عجب. بابا ايشون سرمايش اوكي هست.
اصلا به فرض كه سرمايه نداره ميخواد بدونه قضيه چطوره.
مهندس علي جان يه سرچي بزن زياد رو اين موضوع بحث كرديم.
در ضمن بگو چي ميخواي بدوني؟
نحوه راه اندازي؟
تهيه سخت افزار؟
چي ؟ كجا ؟ برا چي ؟
بگو راهنمايي كنن بچه ها....