پاسخ : اگه از اصفهان پروژه دارید...(حواصتون به این نکته باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
این تاپیک حذف بشه.
ظاهرا برخی از دوستان توانایی تشخیص مسایل بیزینسی و مدیریتی با مسایل قومی و قومیتی، حقوقی، بشری، جغرافیایی نیستن و به ناچار نمیتونن متوجه مشکلات موجود باشن و از قراری، ارایه شواهد و قراین بیفایده بوده و همچنان هم نتونستن که اجزا رو کوچیک کنن و بعد تحلیل کنن و همچنان درک اشتباه از موضوع کردن.
نظرات تکبعدی روی موضوع زیاد میشه و من فکر میکنم برنامهنویس های انجمن، تا الآن این موضوع رو دیدن و متوجه شدن اما اگه این تاپیک حذف نشه، بچه هایی نظر میدن که داخل موضوع نیستن.
عزیز به یه قشر توهین غیر مستقیم کردی بعد میگی این تاپیک حذف بشه دمت گرم خیلی باحالی کلا معلوم نیست فازت چیه تاپیکات رو فقط برو ببین =))
پاسخ : اگه از اصفهان پروژه دارید...(حواصتون به این نکته باشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliROCK
عزیز به یه قشر توهین غیر مستقیم کردی بعد میگی این تاپیک حذف بشه دمت گرم خیلی باحالی کلا معلوم نیست فازت چیه تاپیکات رو فقط برو ببین =))
من با نگاه کردن با تاپیکام و باتوجه به اینکه شما و شخص دیگه ای دچار مشکل هستید نسبت به تاپیک هام، یادم اومد که شما همون یوزری هستی که برگشتی گفتی:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliROCK
بحث این چیزا نیست از وقتی great firewall اجرا شده دوستان خوش اشتها شدن :65: همینجوری پیش بره دیگه اینترنتی نمیمونه بزودی(دوستانی که دستشون تو کاره میدونن چه میگم) اون موقع قیافه این عزیزان دیدن داره
منابع سروری رو میفروشن که عملا استفاده نمیشه ولی باید پولشو بدی مثلا من کلا رم 512 به بالا اصلا بکارم نمیاد ولی اکثرا 2 گیگ شده تر جیح میدم دلار بدم سرور خارجی بگیرم ولی از ادم سو استفاده کن سرویس نگیرم =;B-)
که من وقتی این جواب رو به شما دادم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
نه باور کنین مساله این نیست. ببینید من ارایه دهنده نیستم. اما شماهم بیخبر هستید. بچه ها مجبورن از دیتاسنتر یه سروراختصاصی تهیه کنن که ۱۶ تا آییپی هم داشته باشه تقریبا ۵۶ یورو براشون تموم میشه.
کلا ۱۶ تا آییپی دارن که باید با فروشش، هزینه ی ۵۶ یورویی رو تامین کنن. اگر ۱۶ تا سرور با رم ۵۱۲ بدن، که نمیشه.
ما باید از شرایط ارایه دهنده هم اطلاعدقیق داشته باشیم تا بتونیم قضاوت کنیم. حرف شما به هیچعنوان از روی انصاف نیست و کاملا به فکر منافع خودتون هستید و حاضرید بخاطر اینکه شما نفع ببرید، ارایهدهنده ضرر کنه.
هیچکس نمیاد بگه تو این شرایط، ارایهدهنده ها به چه مشکلاتی خوردن. همه فکر میکنید که از این شرایط دارن بهترین استفاده رو میکنن. اما اصلا اینطور نیست. شما فقط دنبال این هستید سرورمجازی رم ۵۱۲ بگیرید، اگر هم ارایه دهنده، حاضر به اینکار نیست، پس باید مثل شما قضاوتش کرد؟ اینطوری که نمیشه دوست عزیز. یکمقدار باید شبیه به افراد عاقل رفتار کنید و شبیه افراد عاقل، صحبت کنید.
و بعد از اون روز، به این علت که متوجه شدید چه قدر روح و روان شما دچار مشکل شده بخاطر نوع تفکر اشتباه در مورد مسایل، حتی حاضر شدید برای جبران، حتی به دفاع از کاربری که درحال دفاع سرسختانه از اینکه ایران نهایتا بیشتر از دوترابایت، مصرف ترافیک در ماهانه نداره، در اومدید و بعد اونفرد متوجه شد که نسبت به تفاوت پهنایباند و ترافیک دچار سوبرداشت شده بود، اما شما متوجه نشدید و شما و یوزر firebox هم چون در همین ماجرا، درعمل انجام شده در جهت دفاع بودید، همچنان، درحال تسکین به روح و روان خودتون هستید.
این تاپیک هم مصداق نوع تفکر برخورد افرادی ست که در تاپیک زیر میبینید:
کد PHP:
https://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=223540
دوستان عزیز، مصداق این تاپیک، استارتر لینکی هستش که گذاشتم و نه اشاره به قشر خاصی. اتفاقا هدف من مشکلی که استارتر تاپیک بالا باهاش روبه رو هست، دقیقا مشکلی هستش که شما ممکن هست باهاش رو به رو بشید. آیا تاپیک بالا، اشاره به یک مساله ی بیزینسی داره یا اینکه تاپیک بالا، مصداق توهین به استارتر هست؟
انشالله همچنان حضور شما و اون یوزر دیگه رو توی تاپیک هام، داشته باشم تا مطمعن بشم که ذره ذره درحال تسکین روحیه هستید. با انگیزه ادامه بدید :d