پاسخ : سرور درست درمون جهت تونل . هزینه اصلا مهم نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
من دارم میگم دنیای برنامه نویسی خیلی بزگتر از اون چیزی هست که فکر میکنی، اونوقت امدی برای من در مورد قالب سایت داری قصه میگی، همین جوابت نشون میده چقدر از دنیا عقب هستیم، اونور دنیا دغدغه اصلی اش اینکه مدل های یادگیری ماشینی رو تمرین بدن که بتونه بر اساس شرح وظایف کد تولید کنه، اونوقت تو داری در مورد چهار قالب درپیت بحث میکنی.
اگه منظورت از اونور دنیا امریکاس نمیخاد ایران با امریکا مقایسه کنی بهتم گفتم ما کلی متخصص ایرانی هم داریم توی شرکت های امریکایی کار میکنن پس چرتات را نگه دار برا یکی دیگه و بازم بهت گفت تو حوضه ای تی ایران جز ده تا کشور اول قرار میگیره میخای قبول کن میخای نکن این دیگه درک کم شماست.
- - - Updated - - -
یک چیز دیگه یادم رفت قسمت اول شما حرف از iq زدی نه کشور که خواستم بگم اگه نشستی تو یوتیوب یک ویدیو درباره ای کیو نگا کردی باید صد تا دیس همین الان بهت بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
000012
اگه منظورت از اونور دنیا امریکاس نمیخاد ایران با امریکا مقایسه کنی بهتم گفتم ما کلی متخصص ایرانی هم داریم توی شرکت های امریکایی کار میکنن پس چرتات را نگه دار برا یکی دیگه و بازم بهت گفت تو حوضه ای تی ایران جز ده تا کشور اول قرار میگیره میخای قبول کن میخای نکن این دیگه درک کم شماست.
- - - Updated - - -
یک چیز دیگه یادم رفت قسمت اول شما حرف از iq زدی نه کشور که خواستم بگم اگه نشستی تو یوتیوب یک ویدیو درباره ای کیو نگا کردی باید صد تا دیس همین الان بهت بدم.
من مثال iq رو فقط برای این زدم تا بگم ما ایرانی ها همیشه خودمون دست بالا میگیریم ، در صورتی که در واقعیت اون چیزی که ادعا میکنیم نیستیم، دقیقا همین کاری که شما داری میکنی.
اینکار باعث میشه اعتماد به نفس کاذب داشته باشیم و کاری رو بخواهیم انجام بدیم که از پس اش برنیاییم، وقتی با اون حقیقت تلخ رو به رو بشیم و با سر بریم توی دیوار و فقط در حال در جا زدن باشیم.
بعد میشه اینقدر پز ایرانی های موفق خارج از کشور رو ندین، تمام اون افراد به لطف کشورهای مقیم شون تونستن به موفقیت برسن و کشور ایران هیچ نقشی تو موفقیت شون نداشته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
من مثال iq رو فقط برای این زدم تا بگم ما ایرانی ها همیشه خودمون دست بالا میگیریم ، در صورتی که در واقعیت اون چیزی که ادعا میکنیم نیستیم، دقیقا همین کاری که شما داری میکنی.
اینکار باعث میشه اعتماد به نفس کاذب داشته باشیم و کاری رو بخواهیم انجام بدیم که از پس اش برنیاییم، وقتی با اون حقیقت تلخ رو به رو بشیم و با سر بریم توی دیوار و فقط در حال در جا زدن باشیم.
بعد میشه اینقدر پز ایرانی های موفق خارج از کشور رو ندین، تمام اون افراد به لطف کشورهای مقیم شون تونستن به موفقیت برسن و کشور ایران هیچ نقشی تو موفقیت شون نداشته.
آفرین دوست خوبم دقیقا نکته منم همین بود پیام قبلی منو بخونین نگفتم کشور ایران منظورم کشور نبود بحث کشور فرق داره من منظورم اینه شما از ژاپن دفاع کردی بله ما کم کاری داریم ولی ربطی به ای کیو نداره که ای کیو ایرانی ها کمتر از ژاپنه اتفاقا دقیقا بحث منم راجب کشوره و گرنه اینکه شما میاین میگین بله ای کیو ژاپنیا بالاس ایرانیا نه این دلیل خوبی نیست ایرانیای موفق هم چون توی جای دیگه بودن موفق شدن بله صد در صد این بحث کشور بوجود میاره نه ایرانی بودن این دو تا را با هم قاطی نکن.
تونل نکن برادر ، مستقیم به دیتاسنتر هایی که اسمشون معروف نیس وصل شو. خودم با کریپتو راحت گرفتم بدون واسطه ، فقط ایرانسل یکم مشکله که اونم با هترنر حله
https://t.ly/eiPv