ببخشید دوست عزیز شما راجع به وی پی اس تون بگین ، وی پی اس تون ویندوز هست یا لینوکس ، در موقع سفارش پنل سفارش داید ؟
گویا از پنل با خبر نیستید ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید دوست عزیز شما راجع به وی پی اس تون بگین ، وی پی اس تون ویندوز هست یا لینوکس ، در موقع سفارش پنل سفارش داید ؟
گویا از پنل با خبر نیستید ..
من دموی سی پنل رو دیدم ، یه سری بخش ها که به نظرم ماله این کار باشه قطع بود
فکر نکنم بیشتر از 1 دقیقه طول بکشه یه عکس برای من تهیه کنید
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه دارم وقتی شما ساده ترین مسایل مربوط به وی پی اس رو نمیدونید چه طور میخواید هاست بفروشید قطعا به مشکل میخورید این جوری اعتبارتون رو کاملا از دست میدید و طبیعتا نا امید میشید بهتره ابتدا خوب تجربه کسب کنید بعد اقدام به فروش هاست کنید هاست فروختن که ساندویچ فروختن نیست وقتی یوزر ازتون میخره تا یک سال پشتیبانی میخواد
دروود
یک پیشنهاد دوستانه،شما می توانید نخست از نمایندگی حجمی استافده نمایید تا روال کار با Cpanel و WHM دستتان بیاید و سپس کار بازرگانی خود را آغاز نمایید.
من نمی خوام بفروشم شاید اشتباه عنوان زدم :دی
می خوام یه وی پی اس رو به چند تا هاستینگ اشتراکی تبدیل کنم
همین
برای کار خودم
میخواستم ببینم چطوریه
یه عکس از اون قسمته سی پنل یا دایرکت ادمین که اینکارو باهاش انجام میدن برام لطفا بذارید
نقل قول:
شما که اصلا در این زمینه سر رشته نداری اصلا چرا میخوای وارد این کار بشی ؟ !!!
ماشالله دوستان از بدو تولد پدر علم هاستینگ ایران بودن خبر نداشتیم :)):71::71::71:نقل قول:
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه دارم وقتی شما ساده ترین مسایل مربوط به وی پی اس رو نمیدونید چه طور میخواید هاست بفروشید قطعا به مشکل میخورید این جوری اعتبارتون رو کاملا از دست میدید و طبیعتا نا امید میشید بهتره ابتدا خوب تجربه کسب کنید بعد اقدام به فروش هاست کنید هاست فروختن که ساندویچ فروختن نیست وقتی یوزر ازتون میخره تا یک سال پشتیبانی میخواد
جون ............تون اینقدر به حاشیه نرید
جواب من رو بدید بالاخره هرکسی از یه جایی باید شرو کنه دیگه
من دارم میگم اول برای خودم میخوام ، بعد که یاد گرفتم میفروشم
اما شما نمیذارید آدم یاد بگیره ، با بخشیدن اطلاعاتتون به دیگران چیزی ازش کم نمیشه ...
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
من هنوز نگرفتم ، ولی شما فرض رو بذاریدرو وی پی اس لینوکس با سی پنل
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
به شما ربطی نداره
دروود
ببینید،برای نخست شما باید با اسنافده از WHM برای خودتان م مشتریانتان بسته های میزبانی بنا بر میزان فضا،پهنای باند و دیگر مورد ها ایجاد نمایید.
سپس یک اشتراک جدید ایجاد نمایید و به او یک "بسته"(Package)بدهید و بتوانید آن را مدیریت نمایید.
قربون دستت ، تموم شد رفت
من فکر می کردم خیلی سخت باشه
دوست عزیز مطمئن باشید هیچ کدوم از دوستان نمی خوان مانع پیشرفت شما بشن
منظور کل دوستان اینه که شما الان اگر سرور بگیرید و شروع کنید فردا پاسخ گو مشتریاتون نمی تونید بشید
کسی قصد توهین نداره
یکی ازدوستان هم نکته خوبی گفت و پیشنهاد کرد نمایندگی بگیرید. اینجوری با پنل ها آشنا می شید و تمام مسئولیت ها با شما نیست
یک مثال عرض می کنم ، فردا اگه به مشکلاتی نظیر حمله های اینترنتی و یا افزودن موردی به سرورتون بربخورید اونقدر وقت ندارید که بپرسید و انجام بدید
امیدوارم حرف بدی نزده باشم