سی پنل چند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سی پنل چند؟
اوکی
لطفا آی دی یاهوو ادد کنید و یا جی تالک
تا در مورد باهاش حرف بزنیم
فقط 5 تاس رور هم همزمان خرید میشه.تخفیف داره؟و برای هاستینگ هست.
ممنون
سلام از کدوم دیتا سنتر هست ؟ یک ای پی هم واسه من پی ام کنید تا PING کنم ! به وارز چند در صد گیر می دین .id و تلفن را هم برای من پی ام کنید. اگر آفرهای دیگه ای هم بود برام بفرستید با تشکر
سلام سوالتون را پرسیدیم منتظر باشید حدودا فکر کنم 20-30 تومان بشه
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
سلام
در پست اول ذکر شده
phoenixnap
به وارز چنانچه شکایتی نشه گیر نمیدند در صورتی که شکایت شد به شما اخطار میدند تا طی 48 ساعت مورد را برطرف کنید چنانچه انجام ندادید سرور را می بندند و kvm می دند تا مشکل را برطرف کنید
چه قدر طول میکشه که تحویل بدن ؟
طبق صحبتی که با خودشون داشتیم حداکثر 24 ساعت اما همیشه چند ساعته تحویل داند اگر توی تعطیلات نباشند
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
اما باید بگم که واقعا دیتاسنتر بسیار عالی هست و روی سرور هاش کانفیگ رایگان بسیار جالب و خوبی کرده که من تا حالا توی بقیه دیتاسنتر ها ندیده بودم
به طور مثال بر روی سیستم عامل لینوکس برای دسترسی به ssh شما هیچ وقت نمیتونید به طور مستقیم به root متصل بشید و حتما باید 2 تا پسورد داشته باشید
یا این که سرور ها کش شد اند و در صورتی که سرور برای دقایقی نکشید از روی کش بالا میاد به خاطر همین آپتایم 100 میدند
لطفا ای دی یاهوتون را دوباره برای من بفرستید