وقت می گیره ولی نه زیاد
آخر ماه یک نگاه اجمالی به پست های زده شده کاربر بیانگر همه چیز هست
در ضمن اینکه مدیران روزانه به سایت سر می زنند و در جریان رفتار کاربران هستند ، در هر حال این یک پیشنهاد بود ، صلاح کار خویش خسروان دانند
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت می گیره ولی نه زیاد
آخر ماه یک نگاه اجمالی به پست های زده شده کاربر بیانگر همه چیز هست
در ضمن اینکه مدیران روزانه به سایت سر می زنند و در جریان رفتار کاربران هستند ، در هر حال این یک پیشنهاد بود ، صلاح کار خویش خسروان دانند
باسلام
یکی از قوانین که دیدم خیلی ها رعایت نمیکنند طول امضا هستش! دوستان مدیریت فقط افراد خاصی باید کمتر از 4 خط امضا داشته باشن!!! اگه نه خیلی از دوستان فعال تو انجمن امضاشون بالای 6 خط هستش لطفا اینم رسیدگی کنید
موفق باشید
خودشون میتونن محدودیت خطی بزارن نیازی نیست دونه دونه چک کنن ببینن کی چند خط امضا نوشته
کسی میدونه قوانین چه تغییراتی کرده ؟من دیدم بروز شده قوانین ولی نفهمیدم کدوم قسمتش
چگونه ؟!نقل قول:
خودشون میتونن محدودیت خطی بزارن نیازی نیست دونه دونه چک کنن ببینن کی چند خط امضا نوشته
با تشکر
قوانین سخت تر شده و بعضی جاها تغییری نکرده .
یک پیشهاد اینکه تعداد انجمنها رو بیشتر کنید . تعداد تالارها و انجمنها بسیار پائین هست و ما نمی تونیم جای مناسب برای مطالب و تاپیک پیدا کنیم و در جاهای متفرقه و ... می زنیم که مکانهای نامربوطی است . تا امروز 98% تاپیک های من حذف شدند تنها به دلیل درست نبودن مکان تاپیک .
ممنون میشم مدیران با دید مثبت به این پیشنهاد نگاه کنند .
سلام
میشه لطف کنید قوانینی را که تغییر کرده است را با رنگ دیگری نشان دهید؟
باتشکر
سلام
اگر منظورتون آخرين تغييري هست كه در قوانين داده شده كه با رنگ قرمز مشخص شده :
نقل قول:
با کسانی که بحث های خلاف قوانین انجمن را ادامه دهند مانند فرد متخلف برخورد میشود. لطفاً از ارسال پاسخ های اعتراض، مخالفت و... در این بحث ها بپرهیزید و برای کمک به ما از طریق گزارش تخلف یا پیغام خصوصی به یکی از مدیران اقدام کنید.
اینجوری کمی شلوغ می شه. به نظرم همین دو تا لینک خوبه. لینکهای امضا هیچ نوع ارزش از نظر seo ندارند و واسه معرفی هم می تونید یه صفحه بسازید و همه لینکهاتون رو اونجا قرار بدید و بعد به این صفحه لینک بدین!نقل قول:
سلام.
قوانین خوبه ولی یه پیشنهاد دارم.
تعداد لینک های مجاز در امضا از 2 به 4 افزایش پیدا کنه.
خوب این خیلی خوب نیست. مثلا اگه یکی پیغام داد که سرویس می خوام باید براش یه تاپیک بزنیم؟!نقل قول:
قوانین: فروش در پیغام خصوصی ممنوع است.
کجا پیغام داد ؟ میتونید ایمیلتون رو براش بفرسید !نقل قول:
خوب این خیلی خوب نیست. مثلا اگه یکی پیغام داد که سرویس می خوام باید براش یه تاپیک بزنیم؟!