خب دوستمون در مورد لیچ خواستند اطلاعات داشته باشند من بهشون اطلاعات و تجربیات خودم رو گفتم و اگه توجه کنید نه آپنلود برای منه نه آی آر لیچ نه رپیدباز .
در کل خواستم راهنمایی کنم .فکر کنم شما یه خورده بحث رو دارید به حاشیه میبرید نه من
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستمون در مورد لیچ خواستند اطلاعات داشته باشند من بهشون اطلاعات و تجربیات خودم رو گفتم و اگه توجه کنید نه آپنلود برای منه نه آی آر لیچ نه رپیدباز .
در کل خواستم راهنمایی کنم .فکر کنم شما یه خورده بحث رو دارید به حاشیه میبرید نه من
من برای استفاده خودم از نوع فری سایت ها برای دانلود استفاده میکنم. مشکل آیپی رو هم میشه با هتزنر عزیز حل کرد به شکل های گوناگون :))
فقط نمیشه واسه کار پابلیک ازش استفاده کرد. چون حساسیت روی هتزنر زیاد هست :دی
موفق باشید
با تشکر از تمامی شما عزیزان... واقعا سپاسگذارم
یک سوال دیگه :
آیا برای دانلود سنتر و برا ابتدای کار ، یه vps بگیرم و هم ازش به عنوان هاست واسه cms استفاده کنم و هم فایل سرور؟
و یا فقط از vps به عنوان فایل سرور استفاده کنم و cms رو روی یه هاست شیرینگ نصب کنم ؟
ممنون
پیشنهاد نمیشه ممکن فشار بیاره به سایتتون و توی لود شدن سایت براتون مشکل پیش بیاره من تست کردم#-oنقل قول:
آیا برای دانلود سنتر و برا ابتدای کار ، یه vps بگیرم و هم ازش به عنوان هاست واسه cms استفاده کنم و هم فایل سرور؟
و یا فقط از vps به عنوان فایل سرور استفاده کنم و cms رو روی یه هاست شیرینگ نصب کنم ؟
ممنون
hi. dada. mr age vps windows mikhay in rah ro pishnahad mikunam chun khudam downloader hastam va ye vps va3 in kar gereftam ..:
1-vps ba ram 512 ya 1 g (recomeneded.
2- insall plesk free version without licensee.
3-add ftp account in plesk(unlimited ftp account
4-faghat vps bayad az germany ya swiss bashe ta speed bala download kuni.
chun tedad kami router rad mikuneh ba hamin dalil speed topeh.
plesk ham free hast har chand taftp account khasti bendaz rosh barubax az ftp direct link ba IDM beterkunan.
faghat yadet bashe mughe kharid vps negu cd windows server to cd rom bezaran chun mughe insall plesk niaz hast.
nokte muhem in hast ke mughe kharid data transfer bayad unlimited bashe ta badan azyat nashi ba inhesab
aslan hazineh ziadi nadare dadash hluhushe.
15-20 t
soal dg ham dashti dar khedmatim
my yahoo ID:alfa5xx
Goodluck
روی هاست لینوکس :
ببینید ، این طور که دوستمون می گن ، می خواین دانلود سنتر راه بندازن .
یه سوال دارم ، خوب شما چی می خواید روی سرور آپلود کنید ؟ فکرش رو کردین اگر قرار باشه هر چی که میاد رو روی سرور آپلود کنید چقدر میشه .
این روش نامرسوم را اصلا توصیه نمی کنم . الان در تمام دنیا فرهنگش جا افتاده که کاربرا برای دانولد کردنشون لااقل یه پول اکانت پریمینیوم می پردازند .
دیگه ما ایرانی ها همه چیز رو مفت مفت مفت می خوایم .خوب این درست نیست .
این تا اینجا نصیحت بود که به کار شما نمیاد .
در خصوص این چیزی که شما می خواین توضیح بدم خدمت تون .
اولا شما ببین اگر می خوای هزینه کنی برای اکانت ، خوب هست ، یعنی هم می تونی نا محدود دانلود کنی روی سرورت و برای دانلود روی سرور خودت آماده کنی و هم می تونی روی اون اکانتی که گرفتی هم آپلود کنی .
برای این کار شما یه اسکریت رپیدلچ رو دانلود کنید و اکانت (ها) پریمینیوم ات رو داخلش ادد می کنی و شروع می کنی به دانلود روی سرورت ( لچ) می کنی .
/کد:http://www.rapidleech.com
دوما اگر شما نمی خوای کلا از اکانت استفاده کنی ، می تونی روی هاست یه اسکریپت تورنت فلاکس نصب کنی :
با این اسکریت که تحت پیتون هست به راحتی می تونی فایل های تورنت رو روی هاست دانلود کنید . نصب خاصی نداره .نصبش این طور هست که شما یه پرل نصب کن روی هاست :کد:http://www.torrentflux.com/
yum install perl هست فکر نکنم .کدش یادم نیست .
بعد یه دیتا بیس می سازید و میرید داخل پوشه تورنت فلاکس و کانفیگ اش رو که یه فایل هست باز می کنید و ویرایش اش می کنید .
به همین راحتی .
در خصوص کنترل پنل ال اگس ادمین باید بگم که من باهاش کار کردم .خوبه ، برای یه کاری که می خوای انجام بدی راحت جواب می ده بهت .
رم یک گیگ رو هم اصلا توصیه نمی کنم . شما یه 512 بگیر ، دیدی کم میاری با توجه به بازدیدا که بیشتر میشه برو هزینه کن . بعد یک و 2 و ...
از اول بسم الله بیخود خودتو تو خرج ننداز .
سوالی بود در خدمتم .
یا علی