چی بگم والا فردا باز زنگ میزنم ببینم چی جواب میدن :-$هر کی پیدا میشه یه ایمیل میزنه به ما
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم والا فردا باز زنگ میزنم ببینم چی جواب میدن :-$هر کی پیدا میشه یه ایمیل میزنه به ما
ببینین، اتفاقا اینکارشون کاملا حرفه ای هست. چون ملت ایران، دانش اینکه هر برنامه ای رو از سایت اصلیش یا جای مطمعن دانلود کنن رو ندارن و نمیدونن اینکار رو باید چطوری انجام بدن.
شما که نه. ولی من میام و اپلیکیشن دیوار رو، روش یک بدافزار میذارم و شما فایل مخرب رو بجای اپلیکیشن دیوار دانلود میکنی و با نصب کردن اپلیکیشن دیوار، ممکنه تا حدود کمی به فنا بری. مثل اتفاقی که برای خیلی از سیستم عامل های لینوکس میفته وقتی از سایت های دیگه دانلود میشه.
بنابراین، وقتی یه تیم حرفه ای به شما کاری رو میگه انجام بدین، مطمعن باشین دلیلی داره که نمیتونه به همه ی افراد بیاد و توضیح بده من چرا دارم اینکارو انجام میدم.
شما هم انقدر پیگیر ماجرا نشو بیشتر از این.
حرف شما درست ولی از بین صد هزار سایت ایرانی چرا فقط به من اخطار دادن ؟ حتی بهشون ایمیل زدم گفتم کاربر رو هدایت میکنم به گوگل پلی تا از اونجا نصب کنه بازم بهم جواب ندادن رفتم ایمیل زدم سایتشون دفعه اول جواب دادن دفعه دوم جواب ندادن فکر کنم مستقیم بلاکم میکننن :64::64:نمیدونم این کارا یعنی چی اونم واسه یه شرکت رسمی میتونست مستقیم بهم زنگ بزنه قربان این کارو بکن اگه نمیکردم اون وقت ایمیل اخطار بده فرض مثال یه سایت خارجی که هزاران برابر از سایت من بزرگتره دیوار رو بذاره چطوری میخوان پیگیری کنن اونو - یعنی وقتی دیوار هنوز شاید صد هزار کاربر نداشت من دیوار رو تو سایتم قرار دادم خدا شاهده بهم زنگ زدن پول دادن برنامه ایرانی بذارم نذاشتم حالا این یه کم آدم زورش میگیره برنامشو رایگان گذشتم به جای اینکه حمایتی چیزی کنه :64:هی روزگار