سلام مجدد دوستان کسی نمی دونه پارس پک از کدوم دیتا سنتر سرور میگیره
من که پرسیدم چیزی نگفتن
خواهشا جواب بدین کارم خیلی فوریه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد دوستان کسی نمی دونه پارس پک از کدوم دیتا سنتر سرور میگیره
من که پرسیدم چیزی نگفتن
خواهشا جواب بدین کارم خیلی فوریه
البته که خودشون بگن بهتره اما فکر کنم یه دیتاسنتر آلمانی باشه
من الان 3 سالی که تو زمینه هاست هستم تا حالا ندیده بودم که کسی اسم دیتاسنترشو نگه
مگه میشه بدون گفتن اسم دیتا سنتر به کسی خدمات داد
من که از شون می خوام سرور بگیرم و هاست ارائه بدم ، به مشتری بگم چی ، بگم نمی دونم سرورم کجاست
آخرشه ...
سلام،
من به عنوان یکی از دوستان صمیمی یکی از مسئولیت این شرکت، با این شرکت مدتی کار کردم و اصلا راضی نبودم، با اینکه حتی نیازی نبود از تیکت استفاده کنم و به طور مستقیم دسترسی به مسئولین شرکت داشتم.
ما یک vps از این دوستان گرفته بودیم. مشکلات زیادی در ابتدا وجود داشت که به تدریج برطرف می شد، ولی تصمیم ناگهانی شان برای خاموش کردن سرور نقطه عطف همه چیز بود. ابتدا به طور دوستانه گفتیم چرا این کار را می کنید، گفتند که می خواهیم ارتقا بدهیم! گفتیم خب حالا شما که می خواهید این کار را انجام بدهید، vps را خودتان به طور کامل به سرور دیگری منتقل کنید. فرمودند نمی توانیم (که البته همه می دانید منتقل کردن وی پی اس از یک سرور به سرور دیگر کار ساده ای است!) بالاخره متوجه شدیم رفاقت کارگر نیست و تهدیدشان کردیم که اگر تا آخر مدت قرارداد سرویس ندهند از آنها به مراجع قانونی شکایت خواهیم کرد، که مجبور شدند تا آخر مدت قرارداد خدمات دهند.
حالا شما تصور کنید منتقل کردن دستی یک وب سرور ویندوز با پنجاه تا وب سایت فعال با کنترل پنل پلسک چقدر کار می برد (اگر ایده ای ندارید، تقریبا دو هفته تنظیم کردن سرور اختصاصی جدید ما و انتقال وب سایت ها به آن طول کشید، چون کل انتقال دستی انجام شد و پارس پک خم هم به ابرو نیاورد !!!)
من توصیه نمی کنم سرویس از ایشان بگیرید. این مطالب را البته اگر گوگل تولبار دارید، در حاشیه وب سایت ایشان می توانید ببینید.
پ.ن: دوست صمیمی ما در آن شرکت پس از این جریانات از این شرکت خارج شد.
فکر نمیکنم تو سایتی که همه دارن هاست میفروشن کسی از خدمات هاستینگ دیگه تعریف کنه به نظرم این طور سوالات بیهوده هست شما باید از کسانی که واقعا از این شرکت خدمات گرفتن سوال کنید . نظر شخصی خودم رو هم بگم من الان حدود 2 ماه هست که از این شرمت vps لینوکس گرفتم تو این مدت به سوالات معقول در مدت زمان کوتاهی پاسخ گرفتم نصب vps کمتر از 2 ساعت طول میکشه که حتی شب ها هم با اینکه وظیفه ندارن سرویس رو تحویل میدن فقط مشکلی که وجود داره کاملا وارز ساپورت نیست درسته تا الان مشکلی نداشت ولی تو این مواقع باید بعضی اسکریپت های نال شده رو نصب نکنید مثل vBulletin و whmcs
ممنون
من نمی دونم چرا ایشون از گفتن اسم دیتا سنتر خودداری می کنند
شما بدون فهمیدن اسم دیتاسنتر از کسی خدمات می گیرین
شما که می گین از مشتریاشون بپرسم ، ایشون حتی اسم دیتاسنتر را نمی گن تا چه برسه به اینکه اسم مشتریان را بگن
جالبه
شرکت های خارجی هم اسم مشتری هاشون رو نمیگن حالا بماند که یه سری شرکت ها یا هاست فروش ها اسم مشتری هاشون رو میزارن تو سایت هاشون برای تبلیغ ولی حرفه ای اون هست که حریم مشتری ها حفظ بشه .
درباره دیتا سنتر هم یه ای پی تست ازشون بگیرید بگید میخواهید ببنید ببنید چقدر پینگ داره تو ایران بعد ببنید ای پی مال کدوم دیتا سنتر هست
www.domaintools.com
اینجا میتونید ببنید
دیگه یه سرور ارزون خریدن این حرف ها رو نداره . شرکت ثبت داره . ادرس . تلفن ثابت . تخصص . قیمت مناسب و.... دنبال قاتل بروسلی نباشید بهتره =D>
دوست عزیز دنبال قاتل بروسلی نیستم
ایشون حتی آی پی سرور را هم نمیدن
من می خوام روی سروری که می گیرم هاست اشتراکی ارائه بدهم به مشتریان و در این قبال این هاستی که میدم دست مشتری من مسئولم و باید نهایت اطلاعات از شرکتی که می خوام ازش سرور بگیرم را بدست بیارم تا فردا پس فردا اطلاعات مشتریان من به باد نره
عمدتا مجازی ها رو روی netdirekt ارائه می کنن