پاسخ : اکانتینگ مناسب برای ویندوز 2008
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
savalanhost
کار نشد نداره
بله میشه
میشه شماره تون بدید من فردا یک تماس بگیرم یک سرویس داریم میخوایم اینجور کانفیگ کنید واسم !
تا اونجایی که اطلاع دارم پارس پویس یک path نوشته فقط برای نسخه Enterprise که بتونه با 2008 کانفیگ بشه !
و حتی کسانی تو این انجمن بودن که شبکه کار بودن نتونسته بودن کانفیگ کنن اما شماره موبایل بدید ممنون میشوم فردا حتما باهاتون تماس میگرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
میشه شماره تون بدید من فردا یک تماس بگیرم یک سرویس داریم میخوایم اینجور کانفیگ کنید واسم !
تا اونجایی که اطلاع دارم پارس پویس یک path نوشته فقط برای نسخه Enterprise که بتونه با 2008 کانفیگ بشه !
و حتی کسانی تو این انجمن بودن که شبکه کار بودن نتونسته بودن کانفیگ کنن اما شماره موبایل بدید ممنون میشوم فردا حتما باهاتون تماس میگرم
نسخه Enterprise B1.35 نرم افزار IBSng II یه پچ داره با ویندوز سرور 2008 متصل میشه
ولی در نسخه رایگان این امکان نیست
ولی می تونید به دوستان درخواست بدید براتون پچ رو بنویسن B-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
savalanhost
نسخه Enterprise B1.35 نرم افزار IBSng II یه پچ داره با ویندوز سرور 2008 متصل میشه
ولی در نسخه رایگان این امکان نیست
ولی می تونید به دوستان درخواست بدید براتون پچ رو بنویسن B-)
شما چقدر میگیرید اینکار انجام بدید ؟! لطفا شماره تماس هم پ.خ کنید
آقا بیا برات یه MIK + IBSng کانفیگ کنم چه گیری دادی به این ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsansystem
آقا بیا برات یه MIK + IBSng کانفیگ کنم چه گیری دادی به این ویندوز
اقا احسان, مرسی من خودم بلدم ! اما دیدم دوستان میگفتن تونستن windows 2008 با nttac یا ibsng کانفیگ کنن ! منم حاضر بودم واسه اینکه یاد بگیرم چطوری هزینه کنم ! اما وقتی بحث جدی شد جا زدن ! :ی
اخه من خودم ویندوز کار میکنم و هر چی باهاش ور رفتم نشد ! طی سوالاتی که از دوستان کردم گفتن ویندوز 2008 اصلا با اکانتیگ مچ نیست ! واسه همین واسم جای تعجب داشت !
حالا در کل میشه nttac رو روی 2008 نصب کرد یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabarafei
حالا در کل میشه nttac رو روی 2008 نصب کرد یا نه؟
تا اونجایی که من تحقیق کردم ! خیر
اما یکی از دوستان مدعی نصب کردن ان شد در یک تاپیک دیگر ! طی صحبت از طریق پ.خ حاضر نشد حتی شماره حساب و شماره تلفن و سایت بده که ما بهش پول بدیم فقط واسه ما انجام بده !
دوست عزیز آموزش کاملشو دارم آماده می کنم بزارم تو سایت تا همه استفاده کنن باز اگه مشکلی داشین من در خدمتتون هستم شماره تماسم به خاطر ترافیک و مشغله زیاد کاری ..... امیدوارم ناراحت نباشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
ویندوز + ibsng هم کانفیگ کردید !؟
ibsng رویه لینوکس نصب میشه نه ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooldar
ibsng رویه لینوکس نصب میشه نه ویندوز
شما مثل اینکه تو باغ نیستید ! :ی دوست من اکانتیگ ibs باشه !