دروود
چرا،رایگان هم میده،به ویژه برای کارهای پژوهشی مانند شما و نصب و راه اندازی میکروتیک:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
دروود
چرا،رایگان هم میده،به ویژه برای کارهای پژوهشی مانند شما و نصب و راه اندازی میکروتیک:دی
دروود
دوست گرامی،نخست آنکه باید بگویم خیلی شرکت های خوب و خوش پیشینه ای در اینجا هستند که تا کنون دست کم من ندیده ام کاربری از ایشان و سرویس دهی ایشان نا خشنود باشد!
به هر روی،در مورد پهنای باند مخابرات هم اگر کمی خودتان بیندیشید متوجه خواهید شد مخابرات برای تامین پهنای باند با چه دشواری هایی روبرو است و پهنای باند را به نرخهخون به فروش می رساند!!
به هر روی من نخواستم که ناروایی به شما بگویم.
:53:
سلام
مرسی دوست عزیز
میشه چند تا از این شرکت ها را معرفی کنید
مرسی از لطف شما
دروود
هامی هاست،ممد فخرایی،کاربر مملی و ...!شما یک درخواست سرویس بدهید دوستان به شما پیشنهاد یم دهند سپس می تواند در انجمن در پی کیفیت و پشینه آنان باشید.
*البته ممکن است شرکت هایی هم باشند که من انان را نمی شناسم،و این چند نفر هم آنان که در اندیشه داشتم گفتم و فردا نیایند بگویند آگهی می دهد برای شرکت ها!!
سنترکس بسیار وضع پشتیبانی خرابی داره ... فقط اون هندی الاصله مقداری سرش میشه ...
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------
منظورم خلیله
اگر از خارجی سرویس خواستید از BurstNET می تونید بگیرید که خیلیا ازش سرویس دارن اگر از ایرانی بخرید خیلی ها در همین انجمن هستن می تونید یه تاپیک خرید سرور مجازی ایجاد کنید
دروود
با احترام به دوست گرامی،اما باید بگویم که burst هم به مانند دیگر شرت های آمریکایی بر روی ایرانی بودن حساس می باشد.
دوستانی را می شناختم که چندین سرور داشتند از این شرکت،اما همه سرور ها ...!!
کاربر مملی،از این مرکز داده سروویس دهی می نماید.
کد HTML:http://datagostar.com/
سلام
دوست عزیز s-arm شما میتونید با یک تاپیک در بخش درخوسات سرویس به راحتی سرویستون رو پیدا کنید.
قبل از خرید در مورد شخص مورد نظر تحقیق کنید...
سلام
فکر میکنم تاپیک تجربه ی خرید که توی امضای من هست بتونه کمکتون کنه