راست میگم ما که چیزی ندیدیم....
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگم ما که چیزی ندیدیم....
البته نسخه قدیم سیکما دیگه از دور خارج شده، و قرار هست نسخه حرفهای تر و کاملتر ازش ارائه بشه.
آیا شما این موضوع رو به ارائه دهنده گفتید؟
اين دليل نمي شه كه چون از دور خارج ميشه ديگه نبايد بهش پرداخت برعكس بايد در بارش خيلي بحث كرد كه تو ورژن جديد مشكلش حل بشه.البته خودم يه مقدار روش كار كردم يه چيزايي گير آوردم ولي بهتر سورس فايل بذاريد تا بيشتر روش كار بشه!
همينطور كه گفتم اين يوزر دوستم
با تشكر the_Edit0r
منظور بنده این نبود چون قرار هست نسخه بالاتر بیاد، ایراد داشتن موجه است.
بنده گفتم آیا به سازنده اطلاع داده شده و اگه جواب مثبت است، پاسخ ایشون چی بوده.
سیگما کلا چیز چرتیه پیشنهاد می کنم پولتون رو دور نریزین
نال شده whmc خیلی بهتر از سیکما هست
کلا پول سیستم های داخلی ندین چون وااقعا خودشون نمینویسن هر قسمتیش از یه جا هست مثل شلوار لی میمونه که هر قسمتش یه وصله زده باشن
100تا قابلیت داره ولی تنها 2 تا امکاناتاش فعاله بقیه دکوره!!!! زنگ میزنی میگی آقا چرا اینجوریه می گه تو نسخه جدید برطرف میشه!!! آخه چرا تو آپشن میذارین....
سلام دوستان البته با نظر دوست عزیزم the_edit0r هم وافقم و هم مخالف.
موافق از اینکه قرار دادن کد ها و بحث در این رابطه موجب رفع باگ و بالارفتن سطح علمی بزرگواران خواهد شد و مخالف از اینکه اگر این کد ها بصورت public قرار گیرد موجب سوء استفاده قرار میگیرد و دیگه هاستینگ ها نمیتونن کار کنن :-& پیشنهاد میکنم کد ها رو در بخش p8 مطرح کنید تا دوستان اقدامات لازم رو انجام بدن و patch ش کنن ( راستی برا ما هم بفرستید تا ما هم کار کنیم )
و در پاسخ دوست بزرگوارمون جناب rubi باید عرض کنم که تا کی مصرف کننده باشیم؟؟ به نظرم از هموطنمون حمایت کنیم بهتر باشه ولو اینکه از جای دیگه کپی کرده باشه ، حمایت ما باعث میشه تا خودش بلاخره عقلشو کار بندازه یه پکیج درست و حسابی بده بیرون . در ضمن از کجا میدونی که whmcs نال شده داخلش shell یا هر چیز دیگه ای نگذاشتن؟
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
با تشكر از boxer عزيز . آقا من اگه مي خواستم كد عمومي بشه كه نمي گفتم بذاريد. من خودم با ديدن فيلم تمامه قضيه دستم اومد.شما يه نگاه دوباره به فيلم بندازيد !!!
آسيب پذيري پاكت شده ولي نظر من بحث در مورد خود باگ هست نه ... البته اگه باگي وجود داشته باشه.كاري بهاين كارا ندارم.
notify.php?id=[inject]&peyment=send
تصور مي كنم موضوع از مقدار دهي نامناسب متغيير id در فايل ثبت سفارش يا notify.php بوده.كه با فيلتر شدن مقادير خطرناك و استفاده از يه مقدار پيش فرض باگ فعلاپاكت شده.البته اين يه نظريه است و تا سورس فايلها رو مشاهده نكنيم نمي تونيم قطعي نظر بديم.
دوستان خودشون مقدار دهي ها رو به صورت ريموت مي تونن چك كن.
با تشكر the_Edit0r
فکر کنم سیگما درستشه!! :d اینی که نوشتی تو موضوع فحش بود از نوع بدجورش :d فیلم هم که اولش نوشتی هر کی ندونه فکر میکنه از آن فیلماست!! :dنقل قول:
فیلم باگ جدید سیکما
درسته که whmcs بسیار کارا و قدرتمند هست، اما عقیده شخصیم این هست که قالبش برای کاربر فارسی زبان مناسب نیست. البته این نظر کاملا شخصی منه و ممکنه اصلا صحیح نباشه. و امکانات بسیار زیادی داره که ممکن هست خیلیهاش اصلا هیچوقت برای کاربران ایران استفاده نشه و خیلیها عقیده دارن براشون سردر گم کننده است.(البته این رو فاکتور بگیریم که میشه واسش قالب شخصی و مناسب طراحی کرد. من حالت عادی رو عرض کردم)