پاسخ : افزایش قیمت سرویس های میهن وب هاست به دوبرابر
منظور بنده هم همین نکته بود
شما می فرمایید سرویس را 6 ساله ماهیانه 20.000 تومان خرید می کنید . از 6 سال پیش ارز در کشور دقیقا 10 برابر شده است . یعنی الان باید ماهیانه 200.000 تومان پرداخت کنید . باید دستشان را هم ببوسید که سرویسی که 200.000 تومان ارزش دارد را به مبلغ 42.000 تومان به شما ارایه می کنند .
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
شما می فرمایید سرویس را 6 ساله ماهیانه 20.000 تومان خرید می کنید . از 6 سال پیش ارز در کشور دقیقا 10 برابر شده است . یعنی الان باید ماهیانه 200.000 تومان پرداخت کنید . باید دستشان را هم ببوسید که سرویسی که 200.000 تومان ارزش دارد را به مبلغ 42.000 تومان به شما ارایه می کنند .
این که شما فکز میکنید یه هاستینگ یعد 6 سال قیمت ها رو دو برابر کنه( که 5 برابر کرده ) و لطف کرده اشتباه هر چیزی با قیمت ارز در ارتباط باشه تغییر قیمت داره و بحثی توش نیست
این قیمت ها میهن وب هاست برای دو ساله که 5 برابر شده
فایل پیوست 40719
فایل پیوست 40720
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
این که شما فکز میکنید یه هاستینگ یعد 6 سال قیمت ها رو دو برابر کنه( که 5 برابر کرده ) و لطف کرده اشتباه هر چیزی با قیمت ارز در ارتباط باشه تغییر قیمت داره و بحثی توش نیست
این قیمت ها میهن وب هاست برای دو ساله که 5 برابر شده
فایل پیوست 40719
فایل پیوست 40720
میتوانید قیمت ارز برای مثال دلار یا یورو را در سال 2017 و امروز در همین تاپیک ارسال کنید ؟ یا در صورت نیاز بنده ارسال کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
میتوانید قیمت ارز برای مثال دلار یا یورو را در سال 2017 و امروز در همین تاپیک ارسال کنید ؟ یا در صورت نیاز بنده ارسال کنم ؟
دوست عزیز تو قیمت دلار بحثی نیست تو همون پیام خدمتتون گفتم بحث اینکه هاستیگ ها هم با توجه به همون افزایش قیمت ارز هم سرویس ها رو چند برابر کردند و لطفی نبوده شما شده بیای سرور بخری با دلار 33 تومنی الان که اومده پایین قیمت ها رو بیاری پایین و با دلار 20 تومنی سرویس بدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
دوست عزیز تو قیمت دلار بحثی نیست تو همون پیام خدمتتون گفتم بحث اینکه هاستیگ ها هم با توجه به همون افزایش قیمت ارز هم سرویس ها رو چند برابر کردند و لطفی نبوده شما شده بیای سرور بخری با دلار 33 تومنی الان که اومده پایین قیمت ها رو بیاری پایین و با دلار 20 تومنی سرویس بدی ؟
در خصوص لطف طبق جمله استارتر تاپیک اعلام شد . که فرمودند 6 سال هست با یک قیمت سرویس می گیرند .
در خصوص دلار . بله اگر سایتی قیمت به روز داشته و قیمت آن مطابق 33.000 تومان بوده است مطمئنا باید کاهش قیمت داشته باشد .
وقتی یه سوپر مارکت میری و زیر 400 هزار تومان برنمیگردی خونه نباید توقع داشت ارائه دهندگان هرگونه خدمات نیز با قیمت های قبلی سرویس دهی کنند
من از این تعجب کردم یکباره دو برابر شده - و اینکه هاستینگ های محترم 25 گگی هاست المان دانلودی 42 تومن در ماه چرا بعضی هاتون دارید 60 گیگ رو 60 تومن میدید و یا اینکه 25 گیگ رو بعضی سایت ها 15 تومن میدم و خودمم ازشون سرویس دارم و راضی هم هستم - حرفای همتون هم قبول دارم و درسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
من از این تعجب کردم یکباره دو برابر شده - و اینکه هاستینگ های محترم 25 گگی هاست المان دانلودی 42 تومن در ماه چرا بعضی هاتون دارید 60 گیگ رو 60 تومن میدید و یا اینکه 25 گیگ رو بعضی سایت ها 15 تومن میدم و خودمم ازشون سرویس دارم و راضی هم هستم - حرفای همتون هم قبول دارم و درسته
درود بر شما
در مباحث مربوط به تکنولوژی صرفا نمیشه اعداد رو با هم مقایسه کرد و باید نخست تکنولوژی ها مقایسه بشه و سپس اعداد:
25GB HDD
25GB SSD
25GB NVMe
یا
1GB DDR3 800
1GB DDR3 1333
1GB DDR4 2333
یا ...
البته درسته 6 سال پیش تا الان ارز ده برابر شده
ولی اون موقع با ماهی 49 یورو سرور ex40 میگرفتی ( کاری به ستاپشم ندارم ) الان همون کانفیگ رو گاها میشه با ماهی حدود 22 یورو از مارکت هتزنر خرید ( الان خودم خیلی ازش دارم )
ولی کلا اینکه توی کشورمون بگیم چرا گرون شده مسخره ترین جمله ای هست که میشه از دهنمون در بیاد
موقعی میرین اجناسی بخرین اگر دارین و میتونین بخرین اگرم فکر میکنید دارن بهتون گرون میدن از جای دیگه تهیه کنید اینکه بگین چرا گرون میدین بی معنی ترین چیزیه که میشه گفت ...
من خودم مغازه دارم روزی 50 بار این جمله رو میشنوم و به نظرم چرت ترین جملس :71::60: