قبلاً همچنین مشکلی برای خودم به وجود آمده بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله درسته encode باید بشه utf- without BOM
اینو هم امتحان کردم اما نشد.نقل قول:
سلام؛
ممکنه شما فایل های کدهاتون رو به روش خوبی ذخیره نمی کنید.
اگه از Notepad++ استفاده می کنید گزینه UTF-8 without BOM رو انتخاب کنید.
این مشکل وقتی پیش میاد که قبل تگ head یه فایل رو requir می کنم
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
این هم نشدنقل قول:
برای include از کد زیر استفاده کنید ببینید بهتر میشه؟
کد:
<?php
include_once "include file";
?>
برای استایلتون از reset.css جداگانه استفاده می کنید یا داخل همون استایل عمل ریست رو انجام میدین یا کلاً ریست انجام نمیدین؟
منظورتون از ریست چی هست ؟نقل قول:
برای استایلتون از reset.css جداگانه استفاده می کنید یا داخل همون استایل عمل ریست رو انجام میدین یا کلاً ریست انجام نمیدین؟
می شه توضیح بدین ؟
مروگرها یک سری دستورات درونی دارن که همیشه مشکل ساز میشن مثلآ دستور p همون پاراگراف در هر مرورگر ممکن هستش متفاوت باشه یعنی در فایرفاکس 3px باشه در کروم 4px حالا میشه مروگرها رو وادار کرد که در برخورد با چنین دستوراتی رفتاری مشابه همدیگر داشته باشند برای این کار باید به دستورات css مسلط باشین و یک ریست بنویسین ولی یک کد اماده هستش که یک طراح حرفه ای به نام اریک مایر نوشته که میتونی در صفحه زیر اونو از وبلاگش برداری
کد:http://meyerweb.com/eric/thoughts/2008/01/15/resetting-again/
درود
دوستمون خیلی خوب توضیح دادند.
لازم است اضافه کنم که دستورات ریست عملکرد مرورگرها را در محل قرارگیری آنها یکسان می کند.
بعنوان مثال اگر یک دایو از سمت چپ 40 پیکسل فاصله داشه باشه این 40 پیکسل در مرورگرهای مختلف متفاوت خواهد شد ، چون بعضی از مرورگرها برای خودشون قوانینی درست کردند که با یکدیگر فرق می کنند و برای اینکه ما همه اون قوانین رو به قوانین خودمون تبدیل کنیم باید اول مرورگرها رو با یک فرمت ریست کنیم و به همشون بفهمونیم که چی به چیه ...
ممنون نکات جالب و مفیدی بودند اما مشکل من این نبود. یه چیز دیگه بود.
تصویر رو مشاهده کنید
شما اگر استایلتون رو ریست کنید و مختصات بالای تصویرتون رو با نقطه ی بالایی مرورگرها ست کنید دیگه امکان نداره که تصویرتون فاصله بندازه ....
البته بازم باید کدها رو دید ...