پاسخ : هتزنر تحریم علیه ایرانیان را شروع کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
بله 72 ساعت به یکی از دوستان زمان دادن برای انتقال سرورها
صجت موضوع در دست بررسی میباشد و ایشون در حال مکاتبه با بخش فروش هتزنر هستند و امیدواریم که این اتفاق نیوفته
درود بر شما همکار گرامی
لطفا این موضوع رو شفاف تر بیان کنید
آیا این تحریم صرفا برای کاربران جدید با هویت ایرانی می باشد؟
مشمول مشتریان قبلی که حساب ایرانی داشتند می شود؟
آیا سایت های دارای دامنه ملی کشوری ایران .ir مشمول تحریم هستند یا خیر؟
با احترام
تاپیکی زدی اطلاعات تکمیلی رو فراموش کردی پنل ما که سالمه تو هتزنر وگیری روش نیس حالا اینقد ایمیل بزنین تا سر درد شن و مال همه رو ببندن:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
تا زمان صحت کامل این موضوع این تاپیک بسته میباشد
در حال پیگیری هستیم
در شرایط فعلی بهترین کار ممکن، انتقال سرور ها به داخل کشور هست.
خوشبختانه طی چند سال گذشته زیرساخت های شبکه ای کشور خیلی بهتر شده و نگرانی از بابت تحریم کردن دیتاسنترهایی مثل هتزنر به حداقل رسیده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
خوشبختانه طی چند سال گذشته زیرساخت های شبکه ای کشور خیلی بهتر شده و نگرانی از بابت تحریم کردن دیتاسنترهایی مثل هتزنر به حداقل رسیده.
شما تاکنون از خارج کشور به وبسایت هایی که در ایران میزبانی میشن متصل شدید ببینید سرعت بارگذاری چقدر نامناسب هست؟ و این قطعا در سئوی سایت در گوگل تاثیر منفی میگذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
ناموسا ایران خوبه؟ ادرس سایتتو بده زیر دیداس ببرم ببین چقدر عالیهههههههه هرسایتی که تو ایرانه اکثرا خارجو بسته چون اصلا براش مهم نیست ولی سایتا دیگه ورودی خارجیم میخوان بیسواد نباشین پس و بیسوادیتونو انتشار ندین سرورا ایرانی به هیچ وجه تایید نمیشن گرون تر از خارجم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
شما تاکنون از خارج کشور به وبسایت هایی که در ایران میزبانی میشن متصل شدید ببینید سرعت بارگذاری چقدر نامناسب هست؟ و این قطعا در سئوی سایت در گوگل تاثیر منفی میگذاره
دوست عزیز کار من اینه و قطعا بدون دلیل چیزی رو نمیگم. اگر هاست شما در دیتاسنتر خوبی میزبانی بشه مشکل خاصی نخواهید داشت.
جهت اطلاع تون باید عرض کنم در مورد سئو مهمتر از هر چیز اینه که سرعت دسترسی اغلب کاربران شما به وبسایت در چه سطحی هست که غالبا هم از ایران هستند.
همچنین توجه داشته باشید سرعت دسترسی به سایت های واقع در خارج کشور از داخل کشور هم زیاد تعریفی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
دوست عزیز کار من اینه و قطعا بدون دلیل چیزی رو نمیگم. اگر هاست شما در دیتاسنتر خوبی میزبانی بشه مشکل خاصی نخواهید داشت.
جهت اطلاع تون باید عرض کنم در مورد سئو مهمتر از هر چیز اینه که سرعت دسترسی اغلب کاربران شما به وبسایت در چه سطحی هست که غالبا هم از ایران هستند.
همچنین توجه داشته باشید سرعت دسترسی به سایت های واقع در خارج کشور از داخل کشور هم زیاد تعریفی نداره.
سرعت دسترسی هردو مهم هست . ربات های گوگل و کاربران
که خب میزبانی اروپا به دلیل سرور های اروپای گوگل + پینگ کم به ایران + دیتاسنتر های خوب با آپتایم و لینک خوب مناسب تر هستند از سرور های ایران که پینگ و کیفیت خوبی نسبت به سرور های گوگل ندارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gglok
ناموسا ایران خوبه؟ ادرس سایتتو بده زیر دیداس ببرم ببین چقدر عالیهههههههه هرسایتی که تو ایرانه اکثرا خارجو بسته چون اصلا براش مهم نیست ولی سایتا دیگه ورودی خارجیم میخوان بیسواد نباشین پس و بیسوادیتونو انتشار ندین سرورا ایرانی به هیچ وجه تایید نمیشن گرون تر از خارجم هست
شما خیلی سطحی و کلی به موضوع نگاه می کنید و مشخصه سواد بسیار بالایی دارید!
هر سایت واقع در ایران اگر ورودی خارجش رو بسته، مشخصه که هیچ درکی از دنیای وب نداره مگر اینکه سایت یا پرتال دولتی باشه که نیازی به ترافیک خارج نداشته باشه. مثل سایت بیمه تامین اجتماعی، یارانه و ...
همین هتزنر به لحاظ دیداس (حتی با وجود DDOS PROTECTION) عملکرد ضعیفی داره. شما شاید یادتون نیاد چند سال قبل رو که با یه حمله معمولی هم سروراشون دان می شد
هزینه میزبانی سرور در ایران هم مناسب تر از خارج هست. البته سال های قبل قیمت بالاتر بود اما طی دو سه سال اخیر هم ظرفیت پهنای باند افزایش قابل توجهی داشته و هم قیمت ها خیلی کمتر شده
با یورو 30 هزار تومنی محاسبه کنید ببینید چقدر میشه : https://www.hetzner.com/dedicated-ro...er/matrix-dell
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gglok
حرف غیر فنی، غیر منطقی و بدون منطق و رایگان از شما کم ندیدم من.
شما که میتونید آدرس سایت کاربران این جا رو ببینید. ببینید کدوم در ایران میزبانی میشه و دی داس بزنید.
من هم داوطلب دریافت اتک شما میشم.
برای بالا بردن پست ها که بتونید احتمالا تاپیک فروش بزنید، حروف رایگان نزنید و کاراکتر به هوا نفرستید :دی
شاد و پیروز و سربلند باشید و همواره در کسب دانش کوشا باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
حرف غیر فنی، غیر منطقی و بدون منطق و رایگان از شما کم ندیدم من.
شما که میتونید آدرس سایت کاربران این جا رو ببینید. ببینید کدوم در ایران میزبانی میشه و دی داس بزنید.
من هم داوطلب دریافت اتک شما میشم.
برای بالا بردن پست ها که بتونید احتمالا تاپیک فروش بزنید، حروف رایگان نزنید و کاراکتر به هوا نفرستید :دی
شاد و پیروز و سربلند باشید و همواره در کسب دانش کوشا باشید
شِت پُستر که میگن همین بنده خداس جناب Fazlollahzadeh#:-S
همه جام هست خیلی بیکاره :))