خوب فکر میکنید از کامپوننت یا ماژول استفاده کنم بهتره یا قالب رو سئو کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کلاً کارایی کامپوننت های سئو به این شکله که بصورت خودکار لحظه به لحظه روی سایت شما برای سئو کار می کند. مثلاً زمانیکه شما نقشه سایت خود را به گوگل معرفی می کنید ممکنه مثلاً سایت شما در اون لحظه 10 تا صفحه داشته باشه و این 10 تا در نقشه سایت قرار میگیره و در اون لحظه گوگل نقشه سایت شما رو وریفای می کنه ، حالا گوگل تا این لحظه اون صفحات شما رو میشناسه و ایندکس می کنه ، بعد از این اگر شما صفحه دیگه و مطلب جدیدی اضافه کنید لازمه که به گوگل معرفی بشه و درنقشه سایت شما قرار بگیره برای همین سایت شما باید نقشه سایت رو مجدداً پیش گوگل وریفای کنه که این کار توسط کامپوننت های سئو انجام می شود.
کامپوننت های سئو با توجه به نوع برنامه نویسی کارایی متفاوتی دارند و کلاً مبحث سئو یک مهندسی برای خودش هست و نمیشه در چند خط در موردش توضیح داد ...
اگر سوالی بود در خدمتم
سپاس
پس پیشنهاد شما اینه که از ماژول استفاده کنم درسته ؟؟؟؟
ماژول نه - از کامپوننت استفاده کنید
ماژول با کامپوننت خیلی فرق می کنه . ماژول یک افزونه با قابلیت نمایشی بوده و کامپوننت یک افزونه با قابلیت سیستمی می باشد. خیلی از کامپوننت های خودشون دارای ماژول و پلاگین های وابسته نیز هستند. مثلاً بعضی از کامپوننت های سئو خودشون ماژولی برای نمایش تگ های تولید شده توسط کامپوننت دارند ...
من توی جوملا آماتور هستم
اسم سیستم شما چیه ؟
IACseo
منم امکانات بسیار زیادی هم دراختیارتان قرار می دهم از قبیل پردازشگر نقشه سایت ، کوتاه کننده ی لینک ها ، سیستم های مربوط به اسپایدرهای موتورهای جستجو ، نمایش درصد بهینه بودن صفحات سایت جهت سئو با راهنما کامل و ست سازی آن با کامپوننتها و نقشه سایت و سیستم تگ گذاری و معرفی به گوگل
25000 تومان
ببین دوست من کامپوننتهای فراوانی است که میتونی استفاده کنی کافیه توی سایت اصلی جوملا بری تا بتونی لیست کامل اونها را ببینی اگر خواستی از acesef استفاده کنی کامپوننت نسخه تجاریشو من دارم
سلام
توی جوملا 1.6 بیشتر روی سئو کار شده و 100% از 1.5 بهتر هستش
پیشنهاد میکنم اگر با افزونه خاصی مشکل ندارید با جوملا 1.6 کار کنید.
همچنین به بخش سئو افزونههای جوملا رجوع کنید
با درصد امتیاز و ریویوهای که کاربران دادن میتونید گزینه مناسبی انتخاب کنید