سرعت باز شدن سایت های سرورهاتون رو اینجا بگذارید
Website Speed Test - iWEBTOOL.com
maroonhost
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت باز شدن سایت های سرورهاتون رو اینجا بگذارید
Website Speed Test - iWEBTOOL.com
maroonhost
اینکه تست سرعت رو از سمت امریکا انجام میده و اون چیزی که مهمه تست سرعت با یک سیستم ایرانیه ! سیستم فوق برای تست سرعت در امریکا مناسبه
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
موضوع دیگه اینکه اصلاً این سیستم به نوع اسکریپت بستگی داره و خود سایت رو آنالیز می کنه :دی
مثل سایت زیر :
GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization
خفن تر از vbulletin از نظر استفاده از منابع می شناسید که سرعتش رو بر رسی کنید ؟
ببینید منظور من اینه که این اسکریپت ها سایت رو آنالیز می کنند و ربطی به هاست ندارند. در آنالیز سایت هاست هم تاثیر داره ، اما کلاً این تست مناسبی برای هاست نیست. عنوان تاپیک رو ببینید " هاست با سرعت بالا " موردی که شما فرمودید مربوط میشه به " سایت با سرعت بالا " ;)
خوب عزیز دلم اون لینکی که شما دادین سرعت سایت رو میده !!! ربطی به هاست نداره !!!!
یعنی سرعت سایت وقتی بالا باشه سرعت هاست و سرورش پایینه؟
این از ایون حرفاست
سرعت سایت = سرعت هاست + حجم فایل ها و فرایند اسکریپت سایت
شما وقتی تست سرعت رو با اون لینک انجام میدی :
1- ممکنه در معادله ساده ی بالا اسکریپت خود سایت تاثیر بیشتری داشته باشه و اصلاً یک اسکریپت اونقدر سنگین باشه که بالا نیاد ، ولی روی همون سرور یک سایت اچ تی ام ال تو یک ثانیه بیاد بالا ! حالا سرور فوق اگه با سایت اول تست بشه سرور بدی خواهد بود و اگه با سایت دوم تست بشه سرور خوبی خواهد بود.
2- اگه حجم یک سایت برای لود بیشتر از سایت دیگه باشه که لود منفی در تست شما ایجاد می کنه
3- اون سروری که داره تست رو انجام میده پینگ رو بعنوان تست سرور در یکی از عوامل سرعت سایت اعمال می کنه و ممکنه یک سایتی نسبت به اون سروری که داره تست پینگ می کنه دورتر باشه و یکی دیگه بهش نزدیکتر باشه ! اما ربطی به ایران نداره ، مهم پینگ سرور در ایرانه
بازم بگم؟
این html نبود
vbulletin با یک عالمه انجمن که پردازش زیادی می خواد
دور بودن می تونه تاثیر داشته باشه ولی نه تا این حد ;)
تهش بگو تاخیرش 0.2S تا بیشتر بشه اضافه کن
بازم بگو
بیخیال
محاسبات دقیق رو گفتم خدمتتون - فکر کنم دیگه واضح تر نتونم توضیح بدم !
شما هم که یه سری محاسبات کیلویی ارائه دادین ... ;)