پاسخ : ثبت دامنه در ایرنیک و ممنوعیت های آن!
کلمه bit و کلماتی مثل bank مدت هاست نه تایید می شوند و نه منتقل
البته یک مقدار شانسی هست و یک مقدار هم رابطه
فروشنده ها هم اکثرا از این موضوع مطلع هستند
اما اینکه اعتماد کردید و خرید رو بدون واسطه معتبر اون هم با بیت انجام دادید خیلی جای تعجب داره !
بدون رابطه بعید می دونم بتونید دومین رو تایید کنید
و اینکه فروشنده به شما فقط یک کد انتقال داده و دامین هنوز در پنل خودش و به نام خودش هست ! و چیزی معامله نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
کلمه bit و کلماتی مثل bank مدت هاست نه تایید می شوند و نه منتقل
البته یک مقدار شانسی هست و یک مقدار هم رابطه
فروشنده ها هم اکثرا از این موضوع مطلع هستند
اما اینکه اعتماد کردید و خرید رو بدون واسطه معتبر اون هم با بیت انجام دادید خیلی جای تعجب داره !
بدون رابطه بعید می دونم بتونید دومین رو تایید کنید
و اینکه فروشنده به شما فقط یک کد انتقال داده و دامین هنوز در پنل خودش و به نام خودش هست ! و چیزی معامله نشده
و همچنین کلمه ی crypto
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ard67
خیر، میگه ربطی بهش نداره که مجوز میخواد!
- - - Updated - - -
فایل پیوست 40488
این ایمیل زمانیکه درخواست من رد شد اومد و من سرچ کردم و وارد سایت شدم. البته همون سازمانی هست که ساماندهی توشه
http://login.saramad.ir/Pages/default.aspx
قسمت ثبت سایت رفتم. دیگه نمیدونم باید چطوری راهنمایی بگیرم. البته مثل آدمیزاد نمیگن که چیکار باید کنیم
اول اطلاعاتتو باید کامل کنی هر چیزی که لازم داره بعدش از بخش صدور مجوز واحد های دیجیتال فکر کنم باید درخواست بدید که نمیدونم چقدر طول میکشه!
انقدر منو اینور اونور بردن که پشمیون شدم و بدون مجوز دارم کار میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lovely Crazy
اول اطلاعاتتو باید کامل کنی هر چیزی که لازم داره بعدش از بخش صدور مجوز واحد های دیجیتال فکر کنم باید درخواست بدید که نمیدونم چقدر طول میکشه!
انقدر منو اینور اونور بردن که پشمیون شدم و بدون مجوز دارم کار میکنم
مسئولش شخصی هست به اسم قناعت بیشه و تازگی اومده تو این سازمان. تو این 10 روز اصلا نتونستم صحبت کنم. هر چی تماس و تیکت فایده نداره.
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه. ولی اینماد میگیری نماد ساماندهی هم همراهش فعال میشه. از سمت اینماد درخواست بده شاید مشکلت حل شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه. ولی اینماد میگیری نماد ساماندهی هم همراهش فعال میشه. از سمت اینماد درخواست بده شاید مشکلت حل شد.
بله. اطلاع دارم.
اما صحبت اینه که دامین انتقال داده نمیشه و برای انتقال و ثبت تاییدیه ساماندهی رو میخوان
اخه دامنه ایرانی ارزشی داره اصلا بهش نگاه کرد؟ تی کی رایگان سوار کنی رو سایت سنگین تری داداش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ard67
مسئولش شخصی هست به اسم قناعت بیشه و تازگی اومده تو این سازمان. تو این 10 روز اصلا نتونستم صحبت کنم. هر چی تماس و تیکت فایده نداره.
کلا جواب هم بدن نمیدونم چرا ولی پروسه کاریشون خیلی الکی طولانی و پیچیدست!
بهترین کار فروختن دامنه با قیمت پایین تر به کسیه که بتونه مشکلش رو حل کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
دوستان کسی از این صحبتی که دوستمون کرد خبر داره؟ و اینکه برای گرفتن اینماد چه کاری باید انجام بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lovely Crazy
دوستان کسی از این صحبتی که دوستمون کرد خبر داره؟ و اینکه برای گرفتن اینماد چه کاری باید انجام بدیم؟
برای گرفتن نماد اعتماد باید 175 هزار تومان پول بدید همین ...