همچین چیزی که اعلام کردید فکر نکنم واقعیت داشته باشد!
از اون موقعه ای که نماد به اسم دیگری شکل دیگه ای بود 10 سال پیش ما داشتیم تاحالا هم هیچوقت تماس نگرفته ان!
نمایش نسخه قابل چاپ
همچین چیزی که اعلام کردید فکر نکنم واقعیت داشته باشد!
از اون موقعه ای که نماد به اسم دیگری شکل دیگه ای بود 10 سال پیش ما داشتیم تاحالا هم هیچوقت تماس نگرفته ان!
دوستان بنده واقعا حوصله ندارم برای بعضی ها اثبات کنم همچین چیزی وجود داره یا نداره ، مجبور نیستین پست ارسال کنید !!!
بله پرینت تراکنش ها رو دارم ولی مشکل اینجاست با حساب بانکیمم فعالیت داشتم اونم بررسی میکنن ؟
با یک دوستی مشورت کردم گفتن این موارد نهایتا علی الرس میکنن به بررسی حساب نمیرسه.
کسی اینجا تجربشو داشته بخاطر نماد از مالیات باهاش تماس بگیرن ؟
در همان سال هایی که نماد داشتید . تراکنش های دیگر را هم داشتید ؟
بله در کل خیلی کم پیش میاد که به بررسی حساب برسد . بنده اگر خدمتتون این را عرض می کنم. به این دلیل هست که اگر در آن سال ها هیچ درآمدی نداشته اید مالیاتی هم پرداخت نکنید .
ولی اگر درآمد داشته اید که مالیات باید بدهید ( این قانون هر کشوری هست )
و همان طور که خودتان فرمودید اگر بگذارید علی الراس بررسی شود احتمالا مبلغ پایینی در نظر گرفته می شود .
اعلام کنید که فعالیتی نداشته اید و با توجه به اینکه کارتون هم نگرفته بعد از یکی دو سال نمادتون هم باطل شده است .
دوستان امروز تونستم پرونده رو ببینم البته از دور ! یک برگه a4 بود ک ظاهرا یک صفحه وب رو پرینت گرفته بودن ،ظاهرا هیچ مشخصاتی ندارن صرفا نام و ادرس و یک شماره تماس ، فعلا پرونده تشکیل ندادم.