پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
سلام
سفارش دادم ، لطفاً سریع تحویل بدین ، تحویل اتوماتیک نبود !
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seoman
سلام
سفارش دادم ، لطفاً سریع تحویل بدین ، تحویل اتوماتیک نبود !
با سلام توضیحات در طی پیغام خصوصی خدمتتون ارائه شد
یه سرور گرفتم ولی تحویل اتومات نبود(فک کردم تحویل خودکار هست که گرفتم). الان ۴ ساعته گرفتم هنوز اطلاعات سرور رو دریافت نکردم. منتظرم
با سلام
دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
سلام
عزیز سرورها کی تحویل میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من ، بنده البته نمی دونم که پلان خریداری شده و سیستم عامل و لوکیشن تون چیست ولی اگر سرویستون از آمریکا باشه و یا سیستم عامل هایی مانند کریو باشه تحویلش اتوماتیک نیست !
بالاخره سرور تحوبل داده شد. ممنون از تیم پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MahdiNew
سلام
عزیز سرورها کی تحویل میشه؟
با سلام
دوست من تا جایی که دارم می بینم تمامی سفارشات به شکل اتوماتیک و بدون مشکل تحویل داده شده اند ، سرویس های امریکا و یا سرویس ها با سیستم عامل های متفرقه هم که تحویل شون انی نیست ، اون ها هم توسط پشتیبانی تحویل شده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshiyan
بالاخره سرور تحوبل داده شد. ممنون از تیم پشتیبانی
در خدمتتون هستیم
ظاهرا ایشون سابقه خوبی ندارند طبق تاپیک قبلی ایشون
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213091
حواستون رو بیشتر جمع کنید و از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
دوست من در تاپیک ذکر شده ، عموما که مشکلی نداشتیم فقط یک نفر با قوانین ما مشکل داشتند (مخصوصا روند برگشت وجه ! البته نه خود برگشت وجه)
ولی از این که شما حواستون هست بسیار سپاس گزارم !
در ضمن تا جایی که می بینم به تک تک دوستان پاسخ منطقی داده شده و هیچ پستی بدون پاسخ گذاشته نشده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
فروش ویژه ادامه دارد ...
سلام مجدد
بار دوم هست از شما خرید میکنیم جناب مددیان اما این بار هم خبری ازتحویل اتوماتیک نیست! چه اسراری دارید بگین تحول اتوماتیک هست! بزنید تحویل تا 24 ساعت من به شخصه زیاد با این موضوع مشکل ندارم! اما نمیدونم دلیل اسرارتون به اینکه تحویل اتوماتیک هست چیه؟!