پاسخ : سرور جهت راه اندازی سایت دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TizBook
به نظر من يه هاست دانلود بگيري براي نگهداري فايل هات بهتر هست
من براي سايت خودم (دانلود سنتر هست) حدود يه ماهي هست كه راهش انداختيم
از هاست دانلود استفاده مي كنم و الانم هيچ مشكلي پيش نيومده
اگه خواستي ما يه تيم سه نفره هستيم شما هم بيا تو جمع ما
البته فكر كنم يه نفر از اعضايه تيمون براش مشكل پيش اومده ، بره :-<
Mostafa جان وقتی امار بازدید بالا بره هاست جواب گو نیست فشاره زیادی میاره
ولی برای شروع بد نیست ولی برای انتقال خیلی اذیت میشه...!
میشه بگین تفاوت این هاست دانلود با سرورهای دیگه مثل vps چیه ؟ مگه اینم خودش سرور نیست ...؟ میشه روی خود vps سایت رو بالا اورد یا سایت رو حتما روی سرور میزبان وب بالا اورد .... ببخشید من اطلاعاتم کمه و تازه کارم اگه میشه یه توضیح مختصری مثل پست قیلی بدین مختصر و مفید ;)
چرا اين ها هم سرور هستن ولي رو سرور اكانت ميفروشن
شما هم براي شروع از سرويس دانلود استفاده كني بهتره
چون
vps هزينش بالاست شما هم جز ضرر تا معروف شدنتون چيزي گيرت نمياد
ورد پرس هم نياز به لينوكس داره
نه ويندوز
میشه سایت رو روی همون هاست دانلود بالا اورد منظورم اینه که هاست ها یکی باشه ....یا حتما هاست خود سایت از هاست فایل ها جدا باشه ؟
یه سوال دیگه واسه یه سایت دانلود که cms وردپرس داشته باشه چقدر فضا لازمه بطور متوسط ....؟ مگه غیر از فایل های خود سایت دیگه چی روی هاست خود وبسایت قرار میگیره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b3hrad
میشه سایت رو روی همون هاست دانلود بالا اورد منظورم اینه که هاست ها یکی باشه ....یا حتما هاست خود سایت از هاست فایل ها جدا باشه ؟
یه سوال دیگه واسه یه سایت دانلود که cms وردپرس داشته باشه چقدر فضا لازمه بطور متوسط ....؟ مگه غیر از فایل های خود سایت دیگه چی روی هاست خود وبسایت قرار میگیره ؟
سلام
آره میشه هر دو یکی باشن ولی شرکت هایی که ارائه میدن اکثرا کاربرای زیادی روی سرورشون هست و چون دانلود به سرور فشار میاره میان دو بخش را جدا می کنن تا وب سایت شما و سرورخودشون به مشکل بر نخوره
البته اگه سرور قوی باشه و کاربرای روی کم باشن می تونی هر دو را در کنار هم داشته باشی که هزینه کمتری بدی ، بازم این بستگی به شرکتش داره
در مورد cms هم وردپرس 100 مگابایت واسش کافیه ولی اگه مطالبت زیاد باشه و تصاویر آپلود کنی این فضا واست کمه و حداقل باید از یک گیگابایت استفاده کنی
نخیر نمیشه یکی باشن ...!
برای این کار نیاز به یک هاست دانلود و گیگ 1 هاست خوب برای نصب سایت دارید ...! + یک دامنه برای هاست دانلود...!
ولی اگه وی پی اس بخرید میتونید کل هاست رو بر روی یک فضا قرار بدید دیگه هم نیازی به دامنه دیگری نیست...!
وی پی اس رم 1 گیگ به بالا بخرید...!
چون وردپرس رم بالایی نیاز داره ...!
فضا کل وردپرس خالی 11.8 MB Size On Disk Ast...!
با نصب پلاگین و قالب به 28 میرسه ...!
----------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armintanha
نخیر نمیشه یکی باشن ...!
برای این کار نیاز به یک هاست دانلود و گیگ 1 هاست خوب برای نصب سایت دارید ...! + یک دامنه برای هاست دانلود...!
ولی اگه وی پی اس بخرید میتونید کل هاست رو بر روی یک فضا قرار بدید دیگه هم نیازی به دامنه دیگری نیست...!
وی پی اس رم 1 گیگ به بالا بخرید...!
چون وردپرس رم بالایی نیاز داره ...!
فضا کل وردپرس خالی 11.8 MB Size On Disk Ast...!
با نصب پلاگین و قالب به 28 میرسه ...!
----------------
قسمت اول صحبتت را تا حدی موافقم ولی اگه سرور قوی باشه و یوزرها کم ، امکان قرارگیری هردو یکجا وجود داره
ممنون از راهنمایی دوستان تا حد زیادی قضیه واسم روشن شد فقط یه نکته دیگه اینکه چه cms رو واسه سایت دانلود پیشنهاد میدین ؟
میشه بگین cms سایت Hotfile Megaupload Zippyshare & Rapidshare Torrent - DownArchive چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armintanha
توضیح مختصر:
ویندوز مال microsoft است - زبان asp , asp.net همین طور
linux یه شرکت جداست که از asp پشتیبانی نمیکنه فقط از php
وردپرس هم به زبان php نوشته شده باید لینوکس بخری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
چرا اين ها هم سرور هستن ولي رو سرور اكانت ميفروشن
شما هم براي شروع از سرويس دانلود استفاده كني بهتره
چون
vps هزينش بالاست شما هم جز ضرر تا معروف شدنتون چيزي گيرت نمياد
ورد پرس هم نياز به لينوكس داره
نه ويندوز
کد:
http://www.mono-project.com
کد:
http://www.apache-asp.org
وردپرس هم روی ویندوز نصب کنی موردی نداره، بایدی در کار نیست.
اینهایی که گفتی فکر کنم دیتالایف باشن
ولی از نظر من وردپرس هم موردی نداره