پاسخ : کیفیت سرورهای volumedrive ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
linkhochoo
ممنون دوست عزیز[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
smartieuser دوست عزیز،
همینطور میتونم بپرسم که شما از چه پنلی استفاده میکردید؟ (منظورم vmware ، hyperVm، ...)؟
بر روی این دیتاسنتر نمیتونید Vmware نصب کنید... میتونید از Citrix Xen و... استفاده کنید...
پ.ن:HyperVm مجازی ساز نیست... Hyper-V مجازی ساز هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بر روی این دیتاسنتر نمیتونید Vmware نصب کنید... میتونید از Citrix Xen و... استفاده کنید...
پ.ن:HyperVm مجازی ساز نیست... Hyper-V مجازی ساز هست...
ممنون از توضیحاتتون. تاحالا از Xen استفاده نکردم. در مقایسه با hyper-V به نظرتون کدوم بهتره؟ البته اگه با هر دو پنل مدتی کار کردید.
البته درباره پانوشتتون باید بگم که hyperVM مجازی سازه و این اصطلاح کاملاً درسته HyperVM - Wikipedia, the free encyclopedia . من خودم مدت زیادی با این پنل کار کردم.
Hyper-V جدیدتره و از شرکت مایکروسافته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
linkhochoo
ممنون از توضیحاتتون. تاحالا از Xen استفاده نکردم. در مقایسه با hyper-V به نظرتون کدوم بهتره؟ البته اگه با هر دو پنل مدتی کار کردید.
البته درباره پانوشتتون باید بگم که hyperVM مجازی سازه و این اصطلاح کاملاً درسته
HyperVM - Wikipedia, the free encyclopedia . من خودم مدت زیادی با این پنل کار کردم.
Hyper-V جدیدتره و از شرکت مایکروسافته.
به نظر من HyperV بهتره!البته این نظر منه! سیتریکس هم خوبه!
از این دیتاسنتر سرور نداشتم ولی خوب زیاد تعریفشو نشنیدم!
درمورد hypervm زیاد صحبت شده! از طریق این کنترل پنل میتونید وی پی اس های اوپن وی زد و زن رو کنترل کرد...(بهتره این مورد رو ادامه ندید و به سرچ اکتفا کنید)