دلار الان اوضاع خوبی نداره نزدیکای 17 شده اگه واقعاً بیاد پایین مطمئن باش قیمتا میاد پایین، شایدم جهش تولید رخ بده و همه مشکلات با هم حل بشه دیگه منت دُلارم $ نکشیم! =))
نمایش نسخه قابل چاپ
زهی خیال باطل /:) تا سرزی دوم گرونی بنزنی که خیلی بهش نمونده دلار رو 25تومن حساب کنین به زودی دوستان
تو سال جهش تولید: یک 100میل الکل 70درصد به بالا رو میدن 25 تومن تو تمادکالا هخخخ در صورتی یک لیترش شما امکاناتش باشه تولید کنی 20تونم درنمیاد یک لیترش
دولتم نمیدونه به چی رسیدگی کنه به چی رسیدگی نکنه وقتی روند رسیدگی چههارپنج ماه طول میشکه رو هرکوفت و زهرماری
نمیشه پولو واریز کرد برگشت میخوره
بله پول زوره ادمم دلش نمیخواد پرداخت کنه
اما باید قبول کرد بعضی مشتری ها 20 ت میخوان خرید کنند به نماد کار دارن.داشتی میخرن نداشتی نمیخرن(خودمم نماد برام مهم نیست فقط اعتبار فروشنده)
البته با این وضعیت کلاهبرداری بعضی سایتها حق هم دارند
همه موارد رو که دوستان نوشتن رو خوندم و دقیقا همه چیزی که نوشتن و تجربه کردن درسته
من خودم درگیر مالیات شدم تا اداره مالیات کل هم رفتم نتونستم معاف بشم
معاف شدن فقط فقط در یه صورت امکان پذیر هستش اونم این که اظهار نامه پر کنید. شما اصلا بگو فروش نکردم باید اظهار نامه رو پر کنی اینا حالیشون نیست
پس دوستانی که بهشون گفتن اگر فعالیت آنچنانی درامد آنچنانی ندارن نیاز نیست همش چرت و پرت هستش بعد چندین سال انشالله تشریف میبرن مالیات سنگینی هم میدن من به خاطر 2 سال 700 هزار تومن مالیات دادم
ولی جدا از این که این موارد هستش باید قبول کرد که الان نماد نباشه کسی خرید نمیکنه مردم ما تا یه چیزی نبینن خرید نمیکنن همین سایتی که من تاپیکشو خیلی دیدم سایت پنتا سرور که اینطوری داره کلاهبرداری میکنه چون نماد داره عزیزان دل برادر هم که به نماد خیلی اعتماد دارن و کار ندارن طرف چیکارس فقط نماد باشه همه میخرن
میدونید وقتی نماد اعتماد میگیرید اسمتون دارایی ارسال میشه و اظهارنامه براش پر نکنید بعد چند سال خفتتون میکنن!!!