مهراد جان بی خیال ببینم این فایرفاکس رو میتونی با آستین بلند و زمینه قرمز برام ردیف کنی؟
راستی تیشرت 021 برای فروش ندارید حال ندارم برم شاپ سهند اینا اگر خودت داری بگو ازت بخریم:67:
نمایش نسخه قابل چاپ
مهراد جان بی خیال ببینم این فایرفاکس رو میتونی با آستین بلند و زمینه قرمز برام ردیف کنی؟
راستی تیشرت 021 برای فروش ندارید حال ندارم برم شاپ سهند اینا اگر خودت داری بگو ازت بخریم:67:
استین بلند فکر نکنم موجود باشه ولی طرح فایرفوکس روی تیشرت قرمز فکر کنم هست (درخواست های که داده شده رو میپرسم و بزودی میگم که چیا موجود هست )
در رابطه با 021 هم بگم که قطعا طرح اونارو نمیزنیم ولی اگر خودت طرح اختصاصی میخوای میتونی فایلشو طراحی کنی و بدی برات چاپ کنیم هزینش 30 هزار تومن هست
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
سهند هم تیشرت هاشو 3 تا فروشگاه میفروشن بهشون زنگ بزن شاید قبول کنن برات بفرستن
یه نکته به تاپیک اضافه کردم که دلیل گرون بودن تیشرت های ما نسبت به بقیه رو مشخص میکنه :55:
آها من فکر کردم روش قدیمی رو به کار می برید، پس توسط دستگاه چاپ میشه، خوبه، ولی بازم قیمت بالاست
اگه دو تا بخوام چند در میاد؟؟ اختصاصی: اگه تخفیف خوب باشه میخوام
اندازه تصویر چند در چند باشه؟؟؟
برای شما گرون هست ولی شاید برای خیلی ها ارزون باشه ... من کسایی رو میشناسم که تیشرت 40 50 تومنی دارن میفروشن و فروش خوبی دارن ...
اندازه تصویر هم به دلخواه خودتون هست دیگه ! ما اون طرحی که شما میدید رو چاپ میکنیم شما باید تعیین کنید که میخواید طرحتون چه اندازه ای روی تیشرت چاپ بشه ...
قیمت ها همونی هست که اعلام کردم
با چاپچی ارتباطی دارین؟
بله مسئول فروششون هستم
برای اطمینان میتونید از طریق سایت و ایمیل ها سوال کنید
لینک : Tshirt Design & Print
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
پ.ن : با توجه به صحبت های که با دوستانم داشتم لینک سایت رو در تاپیک گذاشتم تا بقیه طرح هارو هم ببنید !
خواهشا بحث رو منحرف نکنید و از شوخی و ... هم پرهیز کنید