کاریش نمیشه کرد اینو
شانسیه
من دیروز تونستم ثبت نام کنم بالاخره
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش بیخیال ثبت نام شو همش الکیه. فقط نمایندگی ها میتونن ثبت نام کنن اونم با دریافت هزینه! شما از این قسمت رد شی توی مرحله بعد یا باز اطلاعات درگاه لود نمیشه یا ارورر میده که لطفا واردشوید! خلاصه بگم خودتو خسته نکن بد کثافت کاری هست توی این سایت!!
کلا باید از سایتش با گوشی برین. با گوشی بدون هیچ تاخیری صفرتا صد کارتون انجام میشه. ولی با سیستمو مرورگر دسکتاپ کلا هم سایت سنگینه همم اینکه کپچاش گیر میده. بماند که دو ساعت طول میده صفحه لود بشه. کلا با موبایل باید اینکارو انجام بدی. دیده باشی خود نماینده ها هم همینکارو میکنن با اینکه رو میزشون کامپیوتر هستش.
نه نه بابا چرا انقدر عصبانی این. با گوشی ثبت نام کنین سری بعدی. بدون هیچ نگرانی. همین. کلا از کامپیوتر استفاده نکنین. دلایل مختلفی هست که نسخه ی دسکتاپ مرورگر که بازش میکنه مشکل داره. حالا یا ایراد برنامه نویسی فرانتشه. یا ایراد سیستم ضدتقلبشه.
اما انقدر نگاه تند نداشته باشین که نمیشه وو فلانو اینا.
با گوشی راحت ثبت نام کن. درگاه وصل میشی. پولو میریزی. بعد از یک ساعت باید یه پیامک برات بیاد که اون پیامک تایید میکنه که سفارش شما ثبت شدش یا اینکه هزینه تونو برگشت میزنن.
اصلا هم مشکلی وجود نداره برای ثبت نامش. دوشنبه تعداد بسیار زیادی از مردم پرشیا شونو ثبت نام کردن.
در اینکه چقدر کار اشتباهیه مردم میرن این شکلی از ایران خودرو خرید میکنن حرفی نیست. اما امکان ثبت سفارش به این شکل که گفتم وجود داره. همین. احتمالا بخاطر سیستم ضد تقلبشونه که نمیتونن درستش کنن.