پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام
من یه سرور میخوام برای یه سایت استریم ویدئو که مشکلی با کپی رایت و ابیوز از طرف خارجی نداشته باشم و دوم اینکه از طرف داخلی و مسائل سایتهای فیلم هم مشکلی پیش نیاد چون من نمیتونم همه فیلمها و سریالها رو ببینم و سانسور کنم
فضای خیلی زیادی میخوام و قابل ارتقاء
چه سرویسی رو بهم پیشنهاد میدید
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-bsh
سلام
من یه سرور میخوام برای یه سایت استریم ویدئو که مشکلی با کپی رایت و ابیوز از طرف خارجی نداشته باشم و دوم اینکه از طرف داخلی و مسائل سایتهای فیلم هم مشکلی پیش نیاد چون من نمیتونم همه فیلمها و سریالها رو ببینم و سانسور کنم
فضای خیلی زیادی میخوام و قابل ارتقاء
چه سرویسی رو بهم پیشنهاد میدید
درود
لطفا بفرمایید چقدر منابع و فضا نیاز دارید؟
برای شروع 500 گیگ ولی میخوام قایل ارتقاء باشه
رم و سی پی یو فکر نکنم خیلی بالا لازم بشه چون دانلوده بیشتر به سرعت شبکه وابسته ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-bsh
برای شروع 500 گیگ ولی میخوام قایل ارتقاء باشه
رم و سی پی یو فکر نکنم خیلی بالا لازم بشه چون دانلوده بیشتر به سرعت شبکه وابسته ام
توجه دارید که هارد این سرور nvme هست و ارزون نیست.
این مقدار هارد رو با با رم 4 گیگ ماهیانه 700 هزار تومان میتونم تقدیم کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
توجه دارید که هارد این سرور nvme هست و ارزون نیست.
این مقدار هارد رو با با رم 4 گیگ ماهیانه 700 هزار تومان میتونم تقدیم کنم.
ماهی 700 خب اختصاصی از ovh و هتزنر که گیرش میاد با ترابایت nvme و خیالشم از بابت منابع راحته نیازی به تضمین و شک و شبهه نیست
قیمت معقول بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad.Parsa
ماهی 700 خب اختصاصی از ovh و هتزنر که گیرش میاد با ترابایت nvme و خیالشم از بابت منابع راحته نیازی به تضمین و شک و شبهه نیست
قیمت معقول بدین
کمتر از این برای ما مقدور نیست و باید فضای 23 وی پی اس دیگه رو به این سرور مجازی اختصاص بدیم و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست ، این پلان اینجا هم که داریم ارائه میدیم با 50% تخفیف داریم ارائه میدیم وگرنه قیمتش خیلی بیشتر هست...
با سلام یک عدد سرور مجازی 2 گیگ رم جهت آپلود و دانلود از سایت یوتیوب و آپارات ، سفارش داده شد :113:
لطفا سیستم عامل متناسب با این قضیه نصب کنید :53::53:
خیلی ممنون از شما :):)
با عرض سلام و احترام
در صورت نیاز به ارتقا سرور، تخفیف بر سرور ارتقا یافته اعمال می شود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
با سلام یک عدد سرور مجازی 2 گیگ رم جهت آپلود و دانلود از سایت یوتیوب و آپارات ، سفارش داده شد :113:
لطفا سیستم عامل متناسب با این قضیه نصب کنید :53::53:
خیلی ممنون از شما :):)
درود بر شما
سفارش شما اماده شد و در پرتال کاربری مشخصات برای شما ارسال شد ، موردی بود در خدمت هستم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aliasgharhi
با عرض سلام و احترام
در صورت نیاز به ارتقا سرور، تخفیف بر سرور ارتقا یافته اعمال می شود؟
درود
بله به هر بالاتری ارتقا بدید شامل تخفیف خواهد بود.
سلام
از این دوستمون یک سرور آمریکا تهیه شد
بسیار سریع تحویل دادن
و پشتیبانی بسیار خوبی هم دارن
هم سریع و هم بسیار مودب و کار درست
ممنون از ایشون