پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
سلام
به نظرم درگاه رو باید عوض کنید
زرین پال و مبنا کارت هست
من 2 تا 40 هزار تومان بوسیله ی درگاه اقدام کردم برای پرداخت
جالبه که مبلغ رو کم میکنه بعد توی همون صفحه میگه
کد تصویر امنیتی اشتباه وارد شده است
خب اگر کد تصویر اشتباه هست چرا میره مرحله ی بعد و مبلغ رو کم میکنه؟
فعلا منتظر بمونیم تا برگشت بخوره
پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
سلام
به نظرم درگاه رو باید عوض کنید
زرین پال و مبنا کارت هست
من 2 تا 40 هزار تومان بوسیله ی درگاه اقدام کردم برای پرداخت
جالبه که مبلغ رو کم میکنه بعد توی همون صفحه میگه
کد تصویر امنیتی اشتباه وارد شده است
خب اگر کد تصویر اشتباه هست چرا میره مرحله ی بعد و مبلغ رو کم میکنه؟
فعلا منتظر بمونیم تا برگشت بخوره
سلام وقت شما بخیر
ما برای اطمینان تست انجام دادیم بدون مشکل تراکنش انجام گردید
مبلغ شما به حساب ما ننشته است معمولا چندین ساعت بعد باید به حساب شما از طرف بانک برگشت داده شود. اگر برگشت داده نشد به بخش مالی (نه انجمن) اعلام بفرمایید تا براتون بررسی کنند.
بهرحال ما در خدمتیم
موفق باشید
اشتباه برداشت نشه
منظور درگاه مبنا که وصل هست به زرین پال خیلی بد شده درگاهش منظور بود.
وگرنه اقدام شما حرفه ای هست و بیش از ۸ تیکت رو زیر ۵ دقیقه جواب دادید و این عالیه
همیشه پایدار و درجه ۱ بمونید ان شا الله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
اشتباه برداشت نشه
منظور درگاه مبنا که وصل هست به زرین پال خیلی بد شده درگاهش منظور بود.
وگرنه اقدام شما حرفه ای هست و بیش از ۸ تیکت رو زیر ۵ دقیقه جواب دادید و این عالیه
همیشه پایدار و درجه ۱ بمونید ان شا الله
سپاس از شما
نظر لطف شماست
سرویس تحویل گردید.
پاینده باشید. :53::53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanaval
سپاس از شما
نظر لطف شماست
سرویس تحویل گردید.
پاینده باشید. :53::53:
باتشکر از پیگیری و تماس شما
هر دو مبلغ 1 ساعت پیش به حساب بنده از طرف بانک برگشت داده شد
سلام وقت بخیر
من از شرکت دیگه ای سرور مجازی گرفتم اما موقع باز کردن سایت ها کلی لگ و کندی داشت (مشکل لود نداشت و سریع لود میشد اما سایت رو که اسکرول میکردی تا به پایین برسی خیلی طول میکشید -البته میدونم لود شدن سرور مجازی پیکسلی هست)
با این وجود سرویسای شما این مشکل رو نداره ؟!
امکان تست نیم ساعته وجود داره؟
حتی با هزینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vidvan6
سلام وقت بخیر
من از شرکت دیگه ای سرور مجازی گرفتم اما موقع باز کردن سایت ها کلی لگ و کندی داشت (مشکل لود نداشت و سریع لود میشد اما سایت رو که اسکرول میکردی تا به پایین برسی خیلی طول میکشید -البته میدونم لود شدن سرور مجازی پیکسلی هست)
با این وجود سرویسای شما این مشکل رو نداره ؟!
امکان تست نیم ساعته وجود داره؟
حتی با هزینه
با سلام
متاسفانه تست وجود ندارد اما لطفا شماره تماس خود را به پیام خصوصی ارسال بفرمایید تا قبل از خرید مشکل شما بررسی گردد.
ما برای تمام مشترکینمون قبل از خرید مشاوره داریم که هم مشکل بررسی میشود و هم راهکار ها و تغییرات مورد نیاز گفته میشود.
با تشکر
شماره تماس رو خصوصی فرستادم اما پیام موفقیت آمیز برام نیومد .
بدستتون رسید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vidvan6
شماره تما
س رو خصوصی فرستادم اما پیام موفقیت آمیز برام نیومد .
بدستتون رسید؟
با سلام
کارشناسان ما در حال ارسال پیغام به شما هستند.
با تشکر :53:
سلام.لطفا اگه امکانش هست تیکت پشتیبانی رو جواب بدین