درود
منم تعریف اسیاتک رو شنیدم
میخام بگیزم طرح جدیدم زده الان 250 تومن 6 ماهه هسش
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
منم تعریف اسیاتک رو شنیدم
میخام بگیزم طرح جدیدم زده الان 250 تومن 6 ماهه هسش
مخابرات بهتره- اگه فیبر نوری باشه اصلا مشکلی نداره- خرابی باشه خودشون سریع اوکی میکنند- قیمت هم خوبه- من 2 مگ دارم 160 گیگ دانلود- روی قبض ماهانه 12.5
تقریبا مفته - روزی 400 تا تک تومنی می شه که الان ادامس هم نمی دن
در ضمن بقیه همه از مخاربرات وصل می شن و همه چیز دست مخابرات است و بقیه واسطه هستند
سلام. اگر بتوانید کلا lte بگیرید خیلی بهتر هست . البته بحث این هست که در منطقه ای که هستید پوشش باشه . یعنی حتی اگر با یک سیم کارت ایرانسل اینترنت را بگیرید . کیفیت بهتری نسبت به adsl خواهید داشت.
خب همجا همینه- اینها مگا بیت منظورشون است- نه مگا بایت- هر چی است تقسیم بر 8 می شه- من الان دانلودم 256 کیلو بایت است
اون درست است شما اشتباه فکر میکنید - بقیه شرکت ها هم همنی است- من مبین نت دارم می زنه 40 مگا بیت- دالنود 5 مگا بایت است- یعنی هر ثانیه 5 مگ دانلود می کنه
- - - Updated - - -
خیلی گران میدهند - من مبین نت دارم از همراه اول هم ارزان تر است - ولی نسبت به مخابرات خیلی گرون است
الان مخابرات سرعت 16 بگیری،2 مگ بایت دانلود میده - 700 گیگ هم دانلود ماهعانه داره-42 هزارتومان
ولی مبین نت 5 مگ دانلود داره ،ولی خیلی گرون است - جدیدا هم شبانه را برداشتند - همش ازاد است - همه دارند مودم هار می فروشند
خب سرعت دانلود 2 مگ هم خیلی خوبه مگه قرار است چکار کنیم؟؟؟
های وب هم عالیه
هم سرعتش خوبه
هم قیمت
هم حجمی که ارائه میده عالیه
از هر جا میخری از دیده بان نت نخر . این شرکت میاد حجم زیاد میده و لی پشتیباناش هیچی حالیشون نیست کیفیت سرویس افتضاح قطه و وصلی حتی بعضا بعد یکماه سرویس نمیدن و میپیچونن یکماهم با زور شکایت بتونی پولتو بگیری یا نگیری.
بهترین شرکتهای معتبر
های وب اسیاتک مخابرات و شاید شاتل و پارس انلاین
اگر کیفیت مهمه قیمت ممهم نیست اسیاتک بگیر اگر هم حجم و هم کیفیت و هم قیمت مهمه های وب غیر این دو بنظرم پولتو حروم نکن . شاتل وپارس انلاین جدیدا خراب کردن مخابراتم خوبه لااقل میدونی همه کاره خودشونن
- - - Updated - - -
دوستان اینستاگرام من با اینترنت ایرانسل خیلی اذیت کننده هست با همراه اول و اینترنت خانگی مشکلی نیست شما هم همینطورین؟
vdsl فقط طول سیم از DSLAM تا مودم مهم هست بهترین حالت 300تا 500متر هست به طوری که روی 1کیلومتر سرعتی که VDSL ارائه میده با سرعت ADSL تفاوتی نداره
اگر شرکت ارائه دهنده از ماژول هایی استفاده کنه هم ADSL2 و هم VDSL2 پشتیبانی میکنه و درصورتی که کانفیگ انجام شده باشه شما با تعویض مودم راحت به VDSL وصل میشید
صرفا جهت اطلاع کافو نوری با کافو های معمولی که سبز رنگ وسط خیابون هست فرق داره
برای مشترکین که برروی کافو نوری هستند مثل بنده dslam در همان محل کافو قرار دارد. و در هر 2 صورت حرف بنده درست هست باید طول سیم حداکثر 500متر باشد برای سرعت 100مگابیت
300متر برای 200مگابیت
1000متر برای 24مگ