پاسخ : وریفای حساب در digitalocean یا سرویس دهنده مشابه
متاسفانه نه vultr نه digitalocean نه upcload نه حتی linode دیگه کارت های دبیت و مجازی قبول نمیکنن.یا پیپال یا کارت فیزیکی .با دبیت و پریپید وقتی شارز میکنی بلاک میشی.
با هر پی پال میتونی 1 دونه ولتر وریفای کنی. با اولین شارژ 5 دلاری .
دی جی اوشن هم گاهی اوقات گیر میکنه موقع پرداخت تیکت بزنی برات بازش میکنن. با پی پال وریفای میشه.
ولتر سعی کنید با شارژ 50 دلاری نزنید . به پنل های با شارژ 50 دلاری بیشتر حساس هستن.
و اگر قرار زیاد حذف و اضافه کنید اصلا سمت ولتر نرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
با هر پی پال میتونی 1 دونه ولتر وریفای کنی. با اولین شارژ 5 دلاری .
دی جی اوشن هم گاهی اوقات گیر میکنه موقع پرداخت تیکت بزنی برات بازش میکنن. با پی پال وریفای میشه.
ولتر سعی کنید با شارژ 50 دلاری نزنید . به پنل های با شارژ 50 دلاری بیشتر حساس هستن.
و اگر قرار زیاد حذف و اضافه کنید اصلا سمت ولتر نرید.
پس توجه به نظر شما دیجیتال اوشن حساسیت کمتری داره ...
میتونم بگم شخصی با پی پال پرداخت بکنه اما مشکلی از بابت 2 اسم بودنه نیست ؟ ( اسم مالک حساب و اسم پرداخت کننده متفاوت باشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
پس توجه به نظر شما دیجیتال اوشن حساسیت کمتری داره ...
میتونم بگم شخصی با پی پال پرداخت بکنه اما مشکلی از بابت 2 اسم بودنه نیست ؟ ( اسم مالک حساب و اسم پرداخت کننده متفاوت باشه )
در هر صورت اون اطلاعات پی پال ریجستر میشه. و دو اسم مهم نیست مهم اینه که با پی پال شما 1 دونه ولتر ساخته باشه.
پیشنهاد میکنم یه پیپال باز کنید هزینش 200 این حدود میشه که هزینه زیادی نیست. و برای ورو به ولتر و دی جی اوشن حتمی از یه vps ثابت اسفاده کنین. چون خیلی راحت میفهمن از اینترنت ایران اگه استفاده میکنید.
اگر حواستون نباشه بعد از باز کردن *** مرورگرتون رو کلیر هیستوری نکرده باشید ای پی ایران ثبت میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
در هر صورت اون اطلاعات پی پال ریجستر میشه. و دو اسم مهم نیست مهم اینه که با پی پال شما 1 دونه ولتر ساخته باشه.
پیشنهاد میکنم یه پیپال باز کنید هزینش 200 این حدود میشه که هزینه زیادی نیست. و برای ورو به ولتر و دی جی اوشن حتمی از یه vps ثابت اسفاده کنین. چون خیلی راحت میفهمن از اینترنت ایران اگه استفاده میکنید.
اگر حواستون نباشه بعد از باز کردن *** مرورگرتون رو کلیر هیستوری نکرده باشید ای پی ایران ثبت میشه .
یه پی پال دارم قبلا با مستر مجازی وریفای شده اما شماره رو وریفای نکردم میتونم اون رو شارژ کنم و ازش استفاده کنم ؟!
اگه من یه حساب با نام خودم بسازم و یه شخص دیگه بیاد هزینه رو پرداخت بکنه مشکل میشه درسته ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت همگی ، نیازمند سرور کلود هستم دیجیتال اوشن لوکیشن های زیاد و مناسبی داره اما اطلاعی از شرایط وریفای برای ایران رو ندارم ! اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیاز بزاره ...
همچنین اگه سرویس دهنده خارجی مشابه دارای لوکیشن های زیاد میشناختید اون رو هم معرفی کنید با روش وریفایش ...
سلام
با 50 دلار اعتبار رایگان یکساله می تونم تقدیمت کنم پنلش رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
با 50 دلار اعتبار رایگان یکساله می تونم تقدیمت کنم پنلش رو
لطفا با بنده در تماس باشید : https://t.me/MrAminiNezhad