پاسخ : درخواست میکروتیک+آموزش رایگان
با دروود
پ.و(پیام ویژه)شد.
سلام
میتونم براتون انجام بدم اما آموزش نه ! نه با ماهی 12 تومن ;)
بی ارزش نکنید این چیز هارو
ماهانه 20 تومن در خدمتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سلام
میتونم براتون انجام بدم اما آموزش نه ! نه با ماهی 12 تومن ;)
بی ارزش نکنید این چیز هارو
ماهانه 20 تومن در خدمتم
با دروود
بیینید،بی ارزش ساختن نیست،بی تردید زمانیکه کسی لنگ کاری باشد،آن برایش بسیار ارزشمند است تا آنجا که شاید برای به دست آوردنش در آن زمان،چندین برابر هزینه اصلی آن را نیز خرج کند!اما به راستی چرا برای یک آموزش ساده،20 هزار تومان؟؟!
هر کسی برای اطلاعاتی که داره زحمت کشیده
وقتی میبینم من برای کارم 4 سال زحمت کشیدم چه فشارهای روحی تحمل کردم بعد بیام وی پی اس بدم
ماهی 3600 تومن ؟ من دوست ندارم کارم بی ارزش باشه یا بشه !
ماهی 20 هزار تومن برای وی پی اس گفتم نه اموزش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
هر کسی برای اطلاعاتی که داره زحمت کشیده
وقتی میبینم من برای کارم 4 سال زحمت کشیدم چه فشارهای روحی تحمل کردم بعد بیام وی پی اس بدم
ماهی 3600 تومن ؟ من دوست ندارم کارم بی ارزش باشه یا بشه !
ماهی 20 هزار تومن برای وی پی اس گفتم نه اموزش
با دروود
نخست آنکه من از شما بابت اشتباه پوزش می خواهم چراکه من پنداشتم شما آموزش تنها را با این هزینه فرموده اید !و سپس آنکه بی تردید هرکسی برای به دست آوردن و یادگیری چیزهایی،هزینه هایی فراتر از پول کرده است،اما من با توجه به اشتابه خود،عرض کردم که نباید برای یک آموزش 20 تومن دریافت شود که اشتباه خوانده بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
مثلا
Persian Admin :)
البته چون من اصلا تجربه کار با VPS رو ندارم ! هیچی سر در نمیارم ! فقط وقت تلف می کنم !
نگاه کنید ، الان اگر یکی که تازه با کار هاستینگ آشنایی پیدا کرده بیاد تو انجمن دنبال WHMCS و مباحث مربوطه ، باید کلی بگرده ! آخر هم معلوم نیست جواب سوالاتش رو بگیره یا نه !
اما وقتی از ما که تجربه داریم ( خودم رو نمیگم ) سوال کنه ! قشنگ راهنماییش می کنیم و لینک تاپیک 9ای مربوط رو براش ارسال می کنیم . دیگه بعد که با سیستم آشنا شد خودش قشنگ میتونه تو انجمن کار خودش رو راه بندازه !
حالا جریان من هست ! وقتی من از چیزی سردرنمیارم تو انجمن پرشین ادمینز دنبال چی بگردم :))
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
در ضمن با تشکر فراوان از کاربر Saeed25 عزیز ، که به تاپیک جون داد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
Persian Admin :)
البته چون من اصلا تجربه کار با VPS رو ندارم ! هیچی سر در نمیارم ! فقط وقت تلف می کنم !
نگاه کنید ، الان اگر یکی که تازه با کار هاستینگ آشنایی پیدا کرده بیاد تو انجمن دنبال WHMCS و مباحث مربوطه ، باید کلی بگرده ! آخر هم معلوم نیست جواب سوالاتش رو بگیره یا نه !
اما وقتی از ما که تجربه داریم ( خودم رو نمیگم ) سوال کنه ! قشنگ راهنماییش می کنیم و لینک تاپیک 9ای مربوط رو براش ارسال می کنیم . دیگه بعد که با سیستم آشنا شد خودش قشنگ میتونه تو انجمن کار خودش رو راه بندازه !
حالا جریان من هست ! وقتی من از چیزی سردرنمیارم تو انجمن پرشین ادمینز دنبال چی بگردم :))
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
در ضمن با تشکر فراوان از کاربر Saeed25 عزیز ، که به تاپیک جون داد :)
کسانی که 4-5 ساله تو کار هاستینگ هستند و زحمت کشیدن براش بهتر منو درک میکنند نه یوزر ;)