پاسخ : سه ماه تخفیف 50 درصدی در سرور مجازی با هارد NVMe SSD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
این چه شرکتی هست که خودش تهران هست بعد اینماد آدرس گیلان داده؟ فکر کنم ریموت کار میکنند
اینجا که مدیر نداره شمام پشت هم اسپم بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اینجا که مدیر نداره شمام پشت هم اسپم بده
مدیر مثلا بیاد چیکار کنه؟ منو بلاک کنه شما راحت کلاه برداری کنی؟ نه داش زمان بزن در رو تموم شده ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
مدیر مثلا بیاد چیکار کنه؟ منو بلاک کنه شما راحت کلاه برداری کنی؟ نه داش زمان بزن در رو تموم شده ;)
میگم دیگه اکی تا میتونین اسپم بدید
هیچ مشکلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
این چه شرکتی هست که خودش تهران هست بعد اینماد آدرس گیلان داده؟ فکر کنم ریموت کار میکنند
نونوایی نیست که بگردی یه جا نزدیک تو محلتون پیدا کنی که
ادرسش اصلا تو بگو کره مریخ مساله مهم اینه بهترین قیمت و سرویس رو داره من تو این سالها همه جور سرویسی ازشون گرفتم کاملا هم راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MrSJM
نونوایی نیست که بگردی یه جا نزدیک تو محلتون پیدا کنی که
ادرسش اصلا تو بگو کره مریخ مساله مهم اینه بهترین قیمت و سرویس رو داره من تو این سالها همه جور سرویسی ازشون گرفتم کاملا هم راضیم
خوشم میادکه با ایدی فیک دومت میای از خودت تعریف میکنی :-> حله داش فهمیدیم اتریش هم شعبه داری لاک پشت ها هم پرواز میکنند موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
خوشم میادکه با ایدی فیک دومت میای از خودت تعریف میکنی :-> حله داش فهمیدیم اتریش هم شعبه داری لاک پشت ها هم پرواز میکنند موفق باشی
شما اصلا من رو نمیشناسی
بعد قضاوت میکنی
میتونید در مورد من و تیم میزبان سایت تحقیق کنی دوست عزیزم
یا شماره ی من تماس بگیرید
من بهتون سرویس سه روزه رایگان میدم تا کیفیت رو ببینید و متوجه بشید که وقتی کسی سرتون کلاه میذاره به این معنی نیست که کل دنیا کلاه برداره
00436642451557
این شماره ی مستقیم منه هم میتونید تماس بگیرید با خط تلفنتون هم میتونید واتس اپ یا تلگرام پیام بدید
در مورد نماد هم ما زمانی در رشت شعبه داشتیم و نماد رو اونجا گرفتیم و اون شرکت و آدرس رو هنوز داریم و برای همین هست که نماد همچنان ازون آدرس تمدید میشه
در مورد شعبه ی اتریش هم به زودی عکسهای دیتاسنتر رو در سایت فارسی هم آپلود میکنیم
موفق باشید