پاسخ : بهترین روش خرید مستقیم از دیتا سنتر های خارجی
به نظر بنده هم از یک شرکت دیگه بخر
اینکه قیمت بیشتره واسه تبدیل ارز هست
شما اگه بخوای بدی واست خرید کنن با هزینه دلار و یورو همیون قدر در میاد که یک شرکت خوب واست خرید می کنه ، که البته مشتیبانی اضافه تر داری
من هم خودم از شرکت دیگه ای از لیزوب خرید کردم
باسلام
اگه این نماینده ایی که میگید 20 یا 30 تومن برداره که خیلی خوب گفته حتما ازش بگیرید. چون دردسر نکشیدید نمیدونید چه شکلی هست بعدا افتادید تو دردسر هر روز دنبال دلار و پرداخت باشید اونقوت حاضرید 100تومن هزینه کنید که مشکلی پیش نیاد. مشکل هم فکر نکنید که فقط ریست کردن سرور هست مشکلاتی هست باید از طرف دیتاسنتر حل بشه و اگه نماینده با دیتاسنتر طرف باشه خیلی زودتر جواب میگیره تا شما... !!
من نماینده ایی دیدم که سرور 160 دلاری رو 250تومن در ماه میداد به یکی از دوستام!!
موفق باشید
نماینده رو بگیر شما با نرخ دلار میگی 20 -30 تومن میخوره؟ به نظر من از The coder بگیر تو همین انجمن کارش leaseweb و netdirekt هست و از نظر پشتیبانی عالیه 20 30 تومن هم فکر نکنم اضافه بگیره چون شما ارز رو هر چی بخری اونم کارمزد داره یا همون اول مثلا میدن 1200(دلار) که بازم فکر کنم نماینده ارزون تره چون اونا معمولا از دیتاسنتر تخفیف میگیرن
از نماینده بخرید بهتره
مستقیم بخرید بعد به مشکل میخورید
ما می تونیم سرور های مورد نیاز شما رو با قیمت مناسب و رقابتی تهیه کنیم.
نحوه پرداخت بصورت دلاری در بانک سامان هست. و هیچ مشکلی هم با ایران نداریم.
پرداخت پیپال اگر کسی خاست سایت ydc.ir بهترینه
کارتون متداول باشه هر دلار 1100 هم حساب می کنه
خودت از دیتا سنتر بگیری خیلی بهتره...پول بیشتر نمیدی...نیاز هم به واسطه برای ساپورت نداری...
و لازم نیست برای کوچکترین کار از کسی التماس کنی.خودت مستقیما باهاشون از طریق تیکت تماس داری. زبانی نیازی نداره...همین که بتونی به ساده ترین روش منظورتو برسونی کافی هست. برای اونا هم مهم نیست چون از همه جای دنیا مشتری دارن ...عادت دارن به این مسئله.
دوست من به برادرش که ترکیه هست میگه براش پرداخت کنه. تا بحال که ارتباط مالیش قطع نشده ولی فکر کنم بشه از طریق این شرکتهائی که کارهای مالی آنلاین انجام میدن بشه پرداخت کرد...حالا اینکه اینها چقدر قابل اطمینان هستند و چقدر کارمزد برمیدارن نمیدونم.
سلام . پیشنهاد میشود میشود به صورت مستقیم از خود دیتا سنتر خرید کنید . بنده هم میتونم پرداختتون انجام بدم.
موفق باشید
به عقیده من خرید از نماینده منطقی هست مگر اینکه واقعا بتونید از پس مذاکره با ساپورت دیتاسنتر بربیایید