موفق باشید.:57:
نمایش نسخه قابل چاپ
تعداد 10 سرور جدید دیگر با کد تخفیف newserver98 قابل ارائه میباشد.
توجه فرمائید که ترافیک 1 به 10 می بایست رعایت گردد.
همچنین استفاده از این سرویس ها به جهت راه اندازی هاستینگ نیز پیشنهاد میگردد.
کد تخفیف : newserver98
سلام
من سرور تهیه کردم از ایشون سرورشون به کار من نیامد و طبق گفته سایت و آگهی هاشون که بدون هیچ قید و شرط وجه بازگشت داده میشه این طور نبود و جوابگو نبودند. و مجبور شدم از جایی دیگه سرور تهیه کنم
چند روزی هست از آفر ایشون سرور ایران تهیه کردم که قیمت مناسب و کیفیت خیلی خوبی داره.
با تشکر
به شدت توصیه میشه ، من ازشون رم 4 گرفتم ، پشتیبانی شون در حد 21 هست :53:
این سرورها رو شرکت صفرویک هم ارائه می ده. می تونین با قیمت خیلی مناسب تر از اونجا تهیه کنین
سلام خدمت دوستان
من طراح وب هستم و برای راه اندازی خدمات هاستینگ برای مشتری هام، دیشب از ایشون یک سرور رم 8 خریداری کردم
و توضیحات رو خدمت هر کسی دوست داره از ایشون سرویسی خریداری کنه به عنوان کاربر 10 ساله این سایت به صورت مستند و بدون هیچ اغراقی مینویسم
از اول ماجرا زیر پست های اول از پشتیبانی و پیگیری ایشون خیلی تعریف کرده بودن
و همین شد که ایشون رو انتخاب کردم
از قبل از خریداری ایشون لطف کردن و هزاران راهنمایی کردن که هیچ وظیفه ای نداشتن و ازشون ممنونم
و این هم بگم، اینقدر که من زنگ زدم و واتس آپ هی پیغام دادم فکر نکنم هیچ کس اینجوری به سر هیچ سرور مستری بیاره :d
ولی واقعا به معنی کلمه یک دوست/رفیق سایه به سایه همراه من بودن
از جواب دادن به تماس تلفنی ساعت 12 شب گرفته تا ....
و اینکه کارای من رو جوری انجام دادن که آگه کار خودشون بود اینجوری پیگیر نبودن
خیلی چیز ها و خیلی کار های دیگه لطف کردن برام انجام دادن که اگه بنویسم شاید ایشون راضی نباشن اینجا عنوان کنم
روی هم رفته یک چیزی در مورد خدماتی که جناب دهقانی مدیر شرکت فراویر انجام میده همیشه هست
و اونم اینه که بدون نگرانی میشه ازشون پشتیبانی قبل و بعد فروش گرفت
و از نظر انصاف و وجدان، روی جناب دهقان چیزی ورای تصور حساب کنید
با تشکر ساسان فراهانی مدیر سایت استودیو سولدا
کیفیت سرویس عالی
پشتیبانی نامبر وان
تحویل سرویس به موقع
خدماتی که انجام میدن حرف نداره
دوستان بخدا فراویر عالیه حتما امتحان کنید
سلام خدمت همگی
تغییرات سرور من که روی سرور هایی که توسط اقای دهقانی فراویر قرار گرفته تمام شد و عالی داره کار میکنه
یک نکته ای هست اونم اینکه دلم نیومد اینجا با مشتری های حاضر و آینده به عنوان کاربر قدیمی سایت به اشتراک نذارم
خدمات و پشتیبانی آقای دهقانی عالی بود و روز به روز عالی تر شد
دستت درد نکنه و خسته نباشی که خیلی به گردن من خق داری
ساسان فراهانی مدیر سایت استودیو سلدا