پاسخ : چطور یک جدول در دیتابیس رو با کوئری آپدیت کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
سیستم قبلی ویبولتین و سیستم جدید ips هست
با خود کانورتر اینویژن تبدیل کردید ویبولتین رو به اینویژن؟
فکر میکنم شما کلا bbcode ها رو داخل پست بهم ریخته میبینید.یعنی bbcode ها دل و روده اش توی هر پست مشخص هست.درسته؟
- - - Updated - - -
یکبار از داخل پنل مدیریت بخش tools ( ابزار ) بگردید دنبال گزینه ای با نام rebuild ( بازسازی ).
معمولا بعد از تبدیلهای سیستمای انجمن ساز، باید یکبار بازسازی انجام بشه.
نتیجه رو بگید بعدش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
با خود کانورتر اینویژن تبدیل کردید ویبولتین رو به اینویژن؟
فکر میکنم شما کلا bbcode ها رو داخل پست بهم ریخته میبینید.یعنی bbcode ها دل و روده اش توی هر پست مشخص هست.درسته؟
- - - Updated - - -
یکبار از داخل پنل مدیریت بخش tools ( ابزار ) بگردید دنبال گزینه ای با نام rebuild ( بازسازی ).
معمولا بعد از تبدیلهای سیستمای انجمن ساز، باید یکبار بازسازی انجام بشه.
نتیجه رو بگید بعدش.
بله دقیقا همینطوره
اینویژن ریبیلدسازی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
بله دقیقا همینطوره
اینویژن ریبیلدسازی داره ؟
والا تا نسخه 3 اینویژن که ما باهاش کار میکردیم این امکان تو بخش تنظیماتش وجود داشت.
اما گویا نسخه 4 بخاطر یکسری باگها این امکان برداشته شده.البته به جاش امکان دیباگ و clear log , clear cache رو گذاشتند که فکر نمیکنم دردی دوا کنه از مشکل شما.
افزونه ای هست به اسم Craft برای اینویژن ، تو سایت خودش پولیه البته.
بگردید داخل تنظیمات اگر نسخه 3 هست، rebuild که همه پستها، شمارنده ها و ... هرچیزی که هست خلاصه بازسازی میکنه.
اگر نبود، باید یا Craft رو نسخه پولیش رو بخرید یا بگردید ببینید جایی نال شدش وجود داره یا نه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
والا تا نسخه 3 اینویژن که ما باهاش کار میکردیم این امکان تو بخش تنظیماتش وجود داشت.
اما گویا نسخه 4 بخاطر یکسری باگها این امکان برداشته شده.البته به جاش امکان دیباگ و clear log , clear cache رو گذاشتند که فکر نمیکنم دردی دوا کنه از مشکل شما.
افزونه ای هست به اسم Craft برای اینویژن ، تو سایت خودش پولیه البته.
بگردید داخل تنظیمات اگر نسخه 3 هست، rebuild که همه پستها، شمارنده ها و ... هرچیزی که هست خلاصه بازسازی میکنه.
اگر نبود، باید یا Craft رو نسخه پولیش رو بخرید یا بگردید ببینید جایی نال شدش وجود داره یا نه.
ممنون
به نظر شما روی همون ویبولتین ( قدیمی ) بمونیم یا ارزش داره که بریم روی اینویژن ؟
اخه یه پیغام جدید هم از طرف گوگل وبمستر اومده که ویبولتین و vbseo شما خیلی قدیمیه اپدیت کنید
vbseo که از سال 2013 دیگه اپدیت نمیده و تعطیل شد و منسوخ شده
حتی همین انجمن هم وی بی سئو رو پاک کرد و لینکهاش رو همون
showthread.php کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
ممنون
به نظر شما روی همون ویبولتین ( قدیمی ) بمونیم یا ارزش داره که بریم روی
اینویژن ؟
اخه یه پیغام جدید هم از طرف گوگل وبمستر اومده که ویبولتین و vbseo شما خیلی قدیمیه اپدیت کنید
vbseo که از سال 2013 دیگه اپدیت نمیده و تعطیل شد و منسوخ شده
حتی همین انجمن هم وی بی سئو رو پاک کرد و لینکهاش رو همون
showthread.php کرد
تا مورد استفاده تون چی باشه؟
اگر صرفا یک انجمن هست و مثل اینجا گفتگو محور هست ویبولتین.
اگر میخواید که امکاناتی داشته باشید مثل اتصال به سرورهای گیمینگ و توئیچ و دیسکورد یا مثلا از cms اینویژن خوشتون اومده که بحث جدایی داره.
بله vbseo باگ زیاد داشت کلا dead حساب میشه الان.چیزی جایگزینش اومد یه مدتی با نام dbseo و ... الان اطلاعی ندارم که هنوز هم همینه یا نه.
البته این نکته رو در نظر بگیرید تو نسخه 5 ویبولتین اصلا نیازی به vbseo و dbseo و ... ندارید، خودش اتوماتیک لینکها رو در اصطلاح seo friendly میکنه.