تو مگه قرار نبود چند وقت پیش از دست من شکایت کنی چی شد گلابی؟
چرا حرف میزنی رو حرفت نیستی ؟
دوباره تاپیک زدی شروع کردی به چس ناله کردن از این و اون؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دل بزرگی دارم :d یادم نمیاد سر چی بود ولی دیگه حال نداشتم خلاصه
- - - Updated - - -
فایل پیوست 39957
ایمیل امازون برای ارسال مدارک
دروغگو کم حافظه می شه !
---
الان دیگه یادشون نمی یاد !!! :d
--
ایشون پنل تایید شده خواستند بخاطر اینکه امکان پرداخت رو نداشتند و من یحتمل پی پلشون که پر از دلارهای هک شده هست توسط آمازون بن شده !!!!
بنده پیگیر هستم و من مثل این کودک بدون سند و مدرک حرفی نزده و نمی زنم ..... با بد کسی در افتاده این بچه هکر متوهم!
- - - Updated - - -
اما دوست عزیز شما اگر بزرگواری به خرج دادید بنده این کارو نمی کنم و این آدم باید به سزای حرقی که زده و عملش برسه !!! بزودی .....
- - - Updated - - -
دوست عزیز...
کدام مدارک ؟؟؟؟ اگر قرار بود ما هم مثل این کذاب اقدام به جعل سند و مواردی اینچنینی کنیم که عاقبتمان می شد همین !!!!
اکانت تایید شده ی آمازون به معنای " اکانتی است که اطلاعات پرداخت حقیقی با بیلینک آدرس و شماره تماس واقعی در آن درج شده ---- توسط آمازون تایید شده ------ و احازه استفاده از خدمات این مجموعه را تا 1 سال به شرط استفاده در خد مجاز تعییت شده خواهد داشت ----- اکانت فول وریفای اما همانی است که هزینه اش از 2 میلینون شروع شده و تا 10 یا 12 تومن هم همکاران می فروشند که ما هیچوقت همچین مبلغی رو با 47 دلار هکی مبادله نکردیم..... این پول هم بزودی صرف امور خیزیه خواهد شد" پول این افراد رو خوردن از حرام هم حرام تر است !
ببین بقیه رو خر فرض نکن امازون احمق جان پرداختش توسط پیپال نیست این اولیش ! توسط کردیت کارت که وصل میشه پرداخت میشه method paypal نداره
اونی که باید پیگیر باشه منم و من تا خودتو و اون شرکت کوچولوتو که سمت تهران پارس بوده حالا نمیدونم چطوری رفته اون وسط شهر نبندم نمیشینم که
نمونه پنل وریفای شده که مال خودم هست به این شکله من نمیدونم این اقا انقدر مغز نداره بقیه رو خر فرض کرده !!!!
فایل پیوست 39958
- - - Updated - - -
البته بگم فردا هم پیپالتو میبندم . درسته گیفت فرستاده شده اما فکر نکن پیپال میشینه کاری نمیکنه پیپالی که ما داریم هویت کاملا واقعی هست و شخصش هم داخل امریکا هست میگم فردا از دادگاه فدرال پرونده برای این پیپال درست کنن و پیگیری کنند فکر نکن ما هالوییم !!!!
پیپالتم به زودی میبندم
- - - Updated - - -
البته بگم فردا هم پیپالتو میبندم . درسته گیفت فرستاده شده اما فکر نکن پیپال میشینه کاری نمیکنه پیپالی که ما داریم هویت کاملا واقعی هست و شخصش هم داخل امریکا هست میگم فردا از دادگاه فدرال پرونده برای این پیپال درست کنن و پیگیری کنند فکر نکن ما هالوییم !!!!
پیپالتم به زودی میبندم
- - - Updated - - -
اما اکانت ایشون به دلیل هویت جعلی که زدن و مدارک هم نمیفرستن که وریفای بشه و فقط ثبت نام کردن ساسپند کردن تا مدارک ارسال بشه
فایل پیوست 39959
- - - Updated - - -
اکانت ایشون
فایل پیوست 39960
فایل پیوست 39961
- - - Updated - - -
ایمیل رسمی امازون که نوشته نتونستیم اکانت رو با هویت ثبت شده تایید کنیم مدارک خودتونو بفرستید
مراحل وریفای اکانت به این شکل هست
ثبت نام میکنید
شماره همراه میزنید
یک کردیت میزنید
بعد از این مراحل ازتون مدارک statment bank یا هرچیزی که ادرس شمارو اثبات کنه میخواد
1$ به حساب واریز میکنن برداشت میکنند .
اکانت وریفای میشه
ایشون روز اول به من گفت وریفای تحویلت میدم در عرض 2 ساعت . که متاسفانه اینطوری کردن یه ثبت نام ساده کردن 3 مرحله اول رو رفتن بقیشو گفتن به عهده خودته دیگه !!! پولتم برگشت نمیدیم
فایل پیوست 39962
این نمیشه وریفای میشه ثبت نام یا از اول میگفت ثبت نامش 47 یورو بقیش حساب میکنیم یا نه غلط میکنه کسی اینطوری کار کنه وقتی بلد نیست !
فقط بدون همه ی این حرفای مفتیو که زدی اگر عملی نکنی حیثبت نداشته تو لگد مال می کنم آقای هکر کوچولو...
شرکت ما کوچیکه اما آبرومند داره کار می کنه و مدعیه !!!!!
تو رو خر فرض نکردم ... بر این موضوع کاملاً اعتقاد راسخ دارم و مطمئم !!!
ضمناً اگر تو ترسی نداری چرا مثل من آدرس و نشونت رو نمی ذاری اینجا !!!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟
دوست عزیز اینی که میفرمایید رو بنده عکسش رو تجربه کردم، من از یه نفر توی تلگرام یه اکانت آمازون گرفتم که گویا واسطه بود و پس از تحویل از ایشون دیدم که نمیشه به اکانت وارد شد ولی خوشبختانه اون دوست زرنگمون فراموش کرده بود که یکی از شماره های شرکت رو از مشخصات تحویلی پاک کنه که منم بلافاصله تماس گرفتم، درصورتیکه شرکت میتونست هیچ چیزی رو نپذیره اومده و مشخصات اکانت رو ریست کرده و به بنده داده ولی بازهم متاسفانه محدودیت اکانت زیاد بود که مجددا تماس گرفتم و شرکت با نامه نگاری اون رو برای بنده رفع کردن، بدون اینکه بنده یک ریال پول بهشون داده باشم.
ولی کلا صحیح نیست که کل ماجرا رو تعریف نکنید دوست عزیز، به نظر من یه مشکلی به وجود اومده که شما فقط قسمتی که به نفع خودتون و به ضرر شرکت فناوران آریا نیک دیده هست رو دارین تعریف میکنید
سلام
چه جالب ، هکر کوچلو ، خر کوچلو ، شرکت کوچلو ، ادبیات بزرگ و ...
مثلا انجمن مهندسان ایران هست و دیگه از انجمن فان که چهار تا دختر و پسر 15 - 16 ساله تو اون هستن چه انتظاری میشه داشت ؟
دوست عزیز اگه سرویسی فروختی اون را کامل تحویل بده وگرنه دست به دامن قانون که بشه هم برات پرونده میشه که چون ارزی هم هست و احتمالا قاضی نتونه درست تشخیص بده هم هست و میشه دردسر بزرگ برات
استارتر هم اگه مطمئن هستی حق با شما هستش برو شکایت کن مطمئن باش برگ شکایتت را که ببینه خودش ....
این هم یک پست کوچلو از بنده :d
نمونه ایمیل که بعد از وریفای باید یک یوزر دریافت کنه در صورتی که اکانت ایشون ساسپند هم کرده
فایل پیوست 39963
بله حتما شکایت میکنم بزرگوار متاسفانه اکانت کامل تحویل ندادن ! پول هم برگشت نزدن !