پاسخ : دستور count(id=) یک عدد در sql
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
پس الان برطرف شد؟
پ.ن: دقیقا در حالت تصور و تجسم ساختار دیتابیس و ... دارم راهنمایی میکنم /:)
نه متاسفانه درست نشد:-(
کد شما فقط تعداد کل رو نشون میده
من هر دستوری با دستوری که پیدا کردم می نویسه zero
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Marshall
نه متاسفانه درست نشد:-(
کد شما فقط تعداد کل رو نشون میده
من هر دستوری با دستوری که پیدا کردم می نویسه zero
تست کنید :
کد:
SELECT login FROM user WHERE id IN (SELECT id FROM user GROUP BY id HAVING COUNT(login) > 10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
تست کنید :
کد:
SELECT login FROM user WHERE id IN (SELECT id FROM user GROUP BY id HAVING COUNT(login) > 10)
ببخشید شمارو هم زحمت دادم
این دستور شما رو هم هر جوری که داده های جدول بود زدم همش شد zero
:-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Marshall
ببخشید شمارو هم زحمت دادم
این دستور شما رو هم هر جوری که داده های جدول بود زدم همش شد zero
:-(
نه آقا چه زحمتی
پس با همون کوئری، اول count کنید و تو یه شرط بیارید که اگر تعداد از اون چیزی که مدنظر دارید بیشتر بود، کاری که میخواید انجام بشه و else عملیات دیگر...
سلام. یه فیلدی در نظر بگیرین که تعداد لاگین کاربر رو ثبت کنه و با هربار لاگین یکی بهش اضافه بشه.
اونوقت دیگه به تابع count احتیاجی پیدا نمیکنین. چون به طور مثال اگه اسم فیلدی که تعداد لاگین کاربرارو ذخیره میکنه اسمش logincount باشه، شما میگین کاربرایی که logincount بیشتر از 10 باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtiPardakht
سلام. یه فیلدی در نظر بگیرین که تعداد لاگین کاربر رو ثبت کنه و با هربار لاگین یکی بهش اضافه بشه.
اونوقت دیگه به تابع count احتیاجی پیدا نمیکنین. چون به طور مثال اگه اسم فیلدی که تعداد لاگین کاربرارو ذخیره میکنه اسمش logincount باشه، شما میگین کاربرایی که logincount بیشتر از 10 باشه.
با سلام
بله دوست عزیز در جریان هستم ولی این کوئری که نوشتم مربوط به همین کار است فقط نمی دونم برای من چرا نباید کار کنه با دستور count هیچی پیدا نمی کنه ولی با دستور sum مجموع ها رو میارم
من میگم وقتی دستورش هست احتیاج به ساخت فیلد درون دیتابیس نیست
چون شاید من یا یکی دیگه مثل من لازم داشته باشه برای دهها جدول همین کارو انجام بده بعد اینطوری با دیدگاه شما هی باید فیلد بسازه! برای جدولهای قبلی که از اول این فیلد رو نداشتن چه دستوری رو باید بزنه که تعداد همه رو دونه به دونه جمع کنه و توی فیلد موردنظر وارد بشه!!!!!
از پیشنهاد شما سپاسگزارم
کد زیر دقیقا بیان میکند که user_id کاربرانی را بگیر که بیشتر از 3 بار لاگین دارند
group کردن هم که مشخصه برای این استفاده میشه که دسته بندی بشه
کاملا صحیح کار میکنه
کد PHP:
SELECT user_id FROM user GROUP BY user_id HAVING count(id) >3
دمو
https://demo.phpmyadmin.net/master-c...emo&table=user