پاسخ : آیا نرم افزارهای ارسال بازدید موجب پنالتی سایت در گوگل میشود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
عزیز من این سوال را جواب دادم کاری هم به افزایش تعداد پست ندارم
میخواستم ببینم آیا نرم افزارهای ارسال بازدید موجب پنالتی و افت سایت ما در گوگل میشه ؟
اتفاقا شما سوال منو جواب ندادی
جواب شما این بود که ارسال کردید :
بازدید فیک چه ارزشی واسه شما و سایت داره ؟
مگه من پرسیده بودم ارزش داره ؟
شما اگه جواب داشتی میگفتی :
بله میشود . نخیر نمیشود
مثل پست پایینی که پاسخ ایشون بود نمیشود و نمیخواد کاری کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
اتفاقا شما سوال منو جواب ندادی
جواب شما این بود که ارسال کردید :
بازدید فیک چه ارزشی واسه شما و سایت داره ؟
مگه من پرسیده بودم ارزش داره ؟
شما اگه جواب داشتی میگفتی :
بله میشود . نخیر نمیشود
مثل پست پایینی که پاسخ ایشون بود نمیشود و نمیخواد کاری کنی
فکر کنم به کل اشتباه متوجه شدید بله اون دوست ما میگه مشکلی ایجاد نمیشه . من اومدم بصورت سوالی از شما پرسیدم که این بازدید ها چه ارزشی داره ؟ خوب مسلم هست که بازدید که واقعی نباشه باعث لطمه به سایت شما میشه .
به هر حال خودتون هر جور صلاح میدونید
بستگی داره احتمالا اگر بازدید از طریق جستجوی گوگل به قصد بالا اومدن تو یه کلمه خاص باشه که قبلا بعضی از این سایت های رنکینگ داشتند ممکنه
اما تا جایی که قبلا تست شده باقی روش ها روی الکسا تاثیر مثبت می ذاره روی ایندکس تاثیر نمی ذاره چه مثبت چه منفی
آخرین آلگوریتم گوگل که رنک برین بود هوش مصنوعی دخالت 70 درصدی در نتایح داشت و همین موجب شد بتونه با توجه به کارهایی که کاربران میکنن مثل اسکرول کردن کلیک کردن و... ربات هارو بشناسه چون ربات ها نمیتونن این کارها رو انجام بدن و به همین دلیل زمانی که ورودی فیک میزنید روی سایت هاتون میتونه تشخیص یده و از حدش بگذره شمارو تو نتایج افت میده
در کل فایده ای درش نیست ، حتی الکسا هم بعد از مدتی مجدد افت می کنه و باید مدام بفرستید
بنا به تجربه ای که داشتم می تونم راهنماییتون کنمرتبه خوبی روی وب سایتتون به دست بیارید البته با کار و به صورت طبیعی و ماندگار...