پاسخ : ۵۰ درصد تخفیف هاست پرسرعت ایران مدت محدود | آسیاتک | برج میلاد | ssd | پهنای باند نامحدود | فراویر
سلام
اسکریپت فریر بر روی هاستتون نصب میشه؟
چون از جایی گرفتم و مجبور شدیم پس بدیدم
500یا 200 مگ بدون دامنه لازم داریم
پاسخ : ۵۰ درصد تخفیف هاست پرسرعت ایران مدت محدود | آسیاتک | برج میلاد | ssd | پهنای باند نامحدود | فراویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
سلام
اسکریپت فریر بر روی هاستتون نصب میشه؟
چون از جایی گرفتم و مجبور شدیم پس بدیدم
500یا 200 مگ بدون دامنه لازم داریم
-----------------------------------------------------------
سلام
بله نصب میشه بدون مشکل
کد تخفیف : off50host
سلام
برای هاست وردپرس ماهانه کد تخفیف دارید؟
خیلی مشخصات فوق العاده ایی داره و جدیدا انگار اضافه کردین.هیجان دارم واسه تست این سرویس
سلام
میخواستم از شرکت فراویر و از کارکنانشون خیلی تشکر کنم، سرویسشون عالی، و مهمتر از همه پشتیبانی، برای من مهمترین هم کیفیت و همینطور پشتیبانی که از سرویس میخوام کار کنم، بخوبی بمن کمک کردن، حتی روزای تعطیل هم آنلاین بودن و چیزی که بیشتر جلب من را توجه بخود کرد خودشون از طریق واتز میپرسیدن که آیا درست شد یا درخواستی که میخواستین تحویل داده شد... نه کسای دیگه ای که سرویس و تحویل میدن و غیب میشن
بازم ازشون بینهایت تشکر میکنم، امیدوارم همشه موفق باشن و باهاشون بیشتر کار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirVPS
سلام
میخواستم از شرکت فراویر و از کارکنانشون خیلی تشکر کنم، سرویسشون عالی، و مهمتر از همه پشتیبانی، برای من مهمترین هم کیفیت و همینطور پشتیبانی که از سرویس میخوام کار کنم، بخوبی بمن کمک کردن، حتی روزای تعطیل هم آنلاین بودن و چیزی که بیشتر جلب من را توجه بخود کرد خودشون از طریق واتز میپرسیدن که آیا درست شد یا درخواستی که میخواستین تحویل داده شد... نه کسای دیگه ای که سرویس و تحویل میدن و غیب میشن
بازم ازشون بینهایت تشکر میکنم، امیدوارم همشه موفق باشن و باهاشون بیشتر کار کنم
----------------
قدر مشتری هایی مثل شما را میدانیم.
من از سزویس هاستشون استفاده میکنم، بسیار هاست خوب و با کیفیتی دارند، پاسخگویی و مشتری مداری عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid120
من از سزویس هاستشون استفاده میکنم، بسیار هاست خوب و با کیفیتی دارند، پاسخگویی و مشتری مداری عالی
شما لطف دارید جناب فرشیدی
تعداد موجودی کد تخفیف شارژ شد.
کد تخفیف پنجاه درصدی در تمام سرویس های میزبانی : off50host