پاسخ : نصب اسکریپت php روی ویندوز سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
ممنون
به نظرتون با این روش روی iis سایت بیارم بالا خوب جواب میده یا زود داون میشه و ضعیفه ؟
اگه iis اسکریپتتون رو بدونه مشکل لود میکنه بهتره که از iis استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
یه سوال
وقتی
web platform installer و php رو نصب کنیم آیا mysql هم نصب میشه ؟ چون اسکریپتهای php نیاز به وصل شدن به mysql دارند . با این روشی که گفتید phpmyadmin هم نصب میشه ؟
خیر ولی در همونم نصب mysql هست میتونی مشابه php بزنی نصب بشه
من یکبار برای یکی از مشتریان برنامه نویسی (لاراول php ) بود به همین روش بدون ومپ رانش کردم و کافیه phpmyadmin هم بریزی تو دایرکیتوریش برای مدیریت بخشش دیتا بیسش
درکل فکر خوبی نیست چون برای استیبل نگه داشتنش در مواقع ددون شدن هرکدومشون باید کرون جابهایی باز بزاری
توصیه میکنم پلسک مدلی که دوستان میدن قیمتش بشدت پایین میشه و بعدشم تمدیدش نکن چون کنترل پنل تمدید نکنی فقط اجازه ورود و آپدیت نمیده وگرنه کار خودشو میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
خیر ولی در همونم نصب mysql هست میتونی مشابه php بزنی نصب بشه
من یکبار برای یکی از مشتریان برنامه نویسی (لاراول php ) بود به همین روش بدون ومپ رانش کردم و کافیه phpmyadmin هم بریزی تو دایرکیتوریش برای مدیریت بخشش دیتا بیسش
درکل فکر خوبی نیست چون برای استیبل نگه داشتنش در مواقع ددون شدن هرکدومشون باید کرون جابهایی باز بزاری
توصیه میکنم پلسک مدلی که دوستان میدن قیمتش بشدت پایین میشه و بعدشم تمدیدش نکن چون کنترل پنل تمدید نکنی فقط اجازه ورود و آپدیت نمیده وگرنه کار خودشو میکنه
پلسک روی iis نصب میشه و تمام امکانات php و دیتابیس رو میده کامل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
پلسک روی iis نصب میشه و تمام امکانات php و دیتابیس رو میده کامل ؟
بله برای ویندوز هست هم php هم نود جی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
espad
سلام وقت بخیر
من ی ویندوز سرور 2016 روی شبکه داخلی دارم و میخوام روش ی اسکریپت php اجرا کنم
بهترین روش برای این کار چیه ؟
IIS یا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
نیازی هم به دسترسی اینترنت ندارم و فقط می خوام از داخل شبکه وقتی ip اون سرور نوشته میشه اون اسکریپت اجرا بشه
ممنون
دوستان من الان چطوری می تونم به اسکریپتم از طریق ی سیستم دیگه تحت شبکه دسترسی داشته باشم ؟
الان آی پی سرور رو میزنم ارور 403 میده و میگه شما اجازه دسترسی به این سرور ندارید ولی اطلاعات نسخه آپاچی و php رو نشون میده و پینگ هم به اون آی پی دارم
چطوری باید این دسترسی رو به ومپ بدم ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
espad
دوستان من الان چطوری می تونم به اسکریپتم از طریق ی سیستم دیگه تحت شبکه دسترسی داشته باشم ؟
الان آی پی سرور رو میزنم ارور 403 میده و میگه شما اجازه دسترسی به این سرور ندارید ولی اطلاعات نسخه آپاچی و php رو نشون میده و پینگ هم به اون آی پی دارم
چطوری باید این دسترسی رو به ومپ بدم ؟
ممنون
خب اگر این اطلاعات رو میده پس سرور درست کار میکنه و مشکل از اسکریپت هست
یک فایل خالی php بزار جالی index.php (البته ببین در وبسرویس دیفالت ایندکس هست یا دیفالت دات پیی اچ پی) به شکل ip/index.php بهش دسترسی بزن ببین باز نشون نمیده
و دیدی شد برو از تنظیمات اسکریپتت اوکی کن
ببین اگر .httaccess داری داخلش تنظیمات خاصی نباشه رینیمش کن باز تستش کن
دست آخر نشد یک فایل html خالی بزن ببین بالا میاد ip/file.html اگر اینم بالا نیومد عیب از تنظیمات وبسرویس هست و اگر اومد برو رو php و اسکریپت کار کن
- - - Updated - - -
بازهم مییم بهترین راهکار برای مورد شما آموزش موجود در پست زیر هست که دادم
سالهاست بعنوان یک توسعه دهنده php روی ویندوز اینو استفاده میکنم و بهترین حالت بوده تا الان برام (برای شبکه داخلی البته)
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1844264
دوستان ساده ترین راه برای مشاهده ومپ از طریق شبکه اینه که داخل فایل httpd-vhosts.conf زیر خط Require local عبارت زیر رو وارد کنید
Require ip 192.168
ip خودتون رو به جای ip بالا بدید
البته این برای نسخه 3 ومپ سرور و نسخه 2 باید داخل فایل httpd.conf باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
خب اگر این اطلاعات رو میده پس سرور درست کار میکنه و مشکل از اسکریپت هست
یک فایل خالی php بزار جالی index.php (البته ببین در وبسرویس دیفالت ایندکس هست یا دیفالت دات پیی اچ پی) به شکل ip/index.php بهش دسترسی بزن ببین باز نشون نمیده
و دیدی شد برو از تنظیمات اسکریپتت اوکی کن
ببین اگر .httaccess داری داخلش تنظیمات خاصی نباشه رینیمش کن باز تستش کن
دست آخر نشد یک فایل html خالی بزن ببین بالا میاد ip/file.html اگر اینم بالا نیومد عیب از تنظیمات وبسرویس هست و اگر اومد برو رو php و اسکریپت کار کن
- - - Updated - - -
بازهم مییم بهترین راهکار برای مورد شما آموزش موجود در پست زیر هست که دادم
سالهاست بعنوان یک توسعه دهنده php روی ویندوز اینو استفاده میکنم و بهترین حالت بوده تا الان برام (برای شبکه داخلی البته)
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1844264
ممنون که وقت گذاشتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
بله برای ویندوز هست هم php هم نود جی اس
اگر پلسک نصب کنم iis از کار میفته و پورت عوض میشه ؟
چون من روی ویندوز لینک دانلود دارم روی iis و میخوام لینکهام از کار نیفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
اگر پلسک نصب کنم iis از کار میفته و پورت عوض میشه ؟
چون من روی ویندوز لینک دانلود دارم روی iis و میخوام لینکهام از کار نیفتن
جای نگرانی نیست فقط کافیه پورت وب سرور جدید رو عوض کنید مثلا 8080
درود دوستان
من php mysql و phpmyadmin نصب کردم و سایت رو روی وبسرور iis بالا اوردم
اما ایمیلهای سایت و اسکریپت کار نمیکنه . الان باید چیزی نصب کنم برای اینکه ایمیلهای سایت کار کنه ؟
چون هیج ایمیلی نمیرسه
تنظیمی چیزی داره ؟