من تجربه ویروسی شدن سیستم با Windows Defender رو داشتم به هیچ وجه توصیه نمی کنم ! به روز هم بود !
نمایش نسخه قابل چاپ
من تجربه ویروسی شدن سیستم با Windows Defender رو داشتم به هیچ وجه توصیه نمی کنم ! به روز هم بود !
درود
به نظر من کسپرسکی نصب کنید , متاسفانه قبلا با توجه به سیستمهای ضعیف کسپرسکی مقداری رم و فضای کاری بیشتری رو اشغال می کرد ولی الان با توجه به سیستمهای الان و سبکتر شدن نرم افزار کسپرسکی بخوبی می توانید از این محصول استفاده کنید
چنانچه مایل به خرید آنلاین باشید کسپرسکی و نود32 در فروشگاه موجود است
سلام. به نظرم آنتی ویروس فقط رمو پر میکنه. اگر ویندوز 7 و بالاتر دارید Windows Defender بهترین آنتی ویروسه البته با Patch ها مشکل داره ولی میتونید در مواقع کرک برنامه قطعش کنید و دوباره وصلش کنید. چندین ساله آنتی ویروس ندارم و همین Defender کارمو راحت کرده.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز حتما ویندوزتون اورجینال نبوده. من سالهاست مشکلی نداشتم.
سلام.انتی ویروس خود ویندوز چطور فعال میشه؟نیاز به اپدیت و فعال شدن داره؟
یه سوال از اساتید . در لاینس trail کاسپراسکای نوشته functionality will be limited این یعنی محدودیت کارکرد وجود داره ؟ یعنی ممکنه رو بعضی ویروس ها حساسیت کم باشه یا ... ؟ چون شنیدم بعضی از کاربرها در مدت استفاده trail کاسپراسکای شکایت دارن که ضد ویروس به درستی عمل نمیکنه !
اول نود 32 ورژن اینترنت اسکریپتی ولی شید هم خوبه ترکیبیه چند تا از همکاران نصب رو سیستمشون و مشکل هم بابت سرعت ندارند
ESET Internet Security
فقط.
یکی از بهترین آنتی ویروس ها برای اندروید آنتی ویروس 360 Security هست.برای آیفون هم پیشنهاد من آنتی ویروس Bitdefender Free Antivirus هست.