5 گیگ حجم
50 گیگ ترافیک ماهیانه
1 Free Domain Name
Host up to 5 individual sites
Unlimited Email accounts
Unlimited Databases accounts
Daily Backups
سالیانه 50 هزار تومان
تضمین بازگشت پول تا یک هفته
نمایش نسخه قابل چاپ
5 گیگ حجم
50 گیگ ترافیک ماهیانه
1 Free Domain Name
Host up to 5 individual sites
Unlimited Email accounts
Unlimited Databases accounts
Daily Backups
سالیانه 50 هزار تومان
تضمین بازگشت پول تا یک هفته
در خدمتیم
از هلند
سروش هاست - سرویس ها-سرویس های عمومی وب-میزبانی وب-میزبانی لینوکس
سروش هاست - دامنه-ثبت دامنه
در DirectI و Enom دامین را میتونیم ثبت کنیم
بکاپ روزانه و ماهانه هم روی دو سرور دیگه گرفته میشه (پلنهای طلایی)
برای استاندارد هم بکاپ روزانه و ماهانه روی یک سرور
از نمایندگان شرکت ها و دوستان ممنونم بین 3تا از شرکت ها دارم انتخاب می کنم
احتمالا تا امروز بعد از ظهر می خرم(به شرط پیدا شدن دامین دات کام خوب :)
از کسانی که تشکر کردم دارم می خرم بقیش دیگه به پشتیبانیشون و سرویسهاشون بستگی داره بینشون کدوم رو انتخاب کنم
از تمامی دوستان هم تشکر می کنم
راستی اگر کسی هاست وارز ریسلر داره هم بگه چون اون رو هم اگر داشته باشید میخوام و هنوز انتخاب نکردم
ریسلر از هلند با لایت اسپید و سرعت فوق بالا آپتایم 99.9 .. دیتاسنتر لیزوب همراه با سی پنل و همه چیز نامحدود ........ 5 گیگ فضا + 70 گیگ پهنای باند ماهانه 25000 تومان..
3 گیگ با پهنای باند نامحدود - سی پنل - کیفیت عالی - پشتیبانی 24 ساعته ماهانه 9000 و سالانه 90.000
5 گیگ با پهنای باند نامحدود - سی پنل - کیفیت عالی - پشتیبانی 24 ساعته ماهانه 10.000 و سالانه 110.000
ببخشید آقایون هاست های هلند وارزند؟ یعنی گیر نمیدن به اسکرپت های نال شده؟
سلام
لیست قیمت و سفارش مستقیم:
سفارش
نه تنها هاست هلند بلکه تمام هاست ها تا وقتی شکایتی نشه گیر نمیدند.. بعضی ها خیلی حساس هستند بعضی ها زیاد حساس نیستند..اگر کسی بهتون گفت هاست تمام وارز دروغی بیش نیست.. حتی تو ایران که به قولی منبع وارز هست و به کپی رایت گیر نمیدند شکایت بشه نه تنها هاستت رو خودت رو هم باهاش جمع میکنند!!
سرورهای هلند به علت زیاد حساس نبودند برای همین نیمه وارز هستند و گیر نمیدند+ سرعت عالی دیتاسنتر لیزوب به خاطر گرانقیمت بودند و ساپورت و سرعت عالی معروف میباشد..
جواب پ خ تون رو هم همینجا میدم ..
دامنه .com به تنهایی سالانه 11 هزار تومان میباشد پس دنبال رایگانش نباشید!
addon domain در ریسلر نامحدود هست تا وقتی که فشاری به سرور وارد نشه.. تمام مواردی هم که گفتید نامحدود اراعه میشه این شما هستید که تایین میکنید کی چه قدر استفاده کنه..
نصب هر گونه اسکریپت و .. مشکلی نداره.حتی اسکریپت نال شده اما شکایت بشه باید بردارید! اسکریپت شل و.. هم اگر گزاشته بشه کل ریسلر ساپ میشه و دیگر نه باز میشه و نه برگشت پولی در کار خواهد بود..
-----------------------------------------------------------
ریسلر از هلند با لایت اسپید و سرعت فوق بالا آپتایم 99.9 .. دیتاسنتر لیزوب همراه با سی پنل و همه چیز نامحدود ........ 5 گیگ فضا + 70 گیگ پهنای باند ماهانه 25000 تومان..
خواستید پ خ بدید در خدمتیم!
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
به علت درخواست زیاد هم به زودی سایت هاستینگ رو بالا میارم....