یک یا دو ماه لاگین نشده بودم اما دو روز قبل حذف چرا وارد اکانتم شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
قبل از گفتن موارد مربوط به تایپک اینو بگم
رمزی که شما میگی به اکانت میاد نه به سیمکارت برای دیلیت اکانت.
مورد بعد ممکنه یکی کد رو زده باشه... و بعد رمز تایید دو مرحله ای رو نداشته ریست اکانت زده باشه شما اینطور ی پیام از طرف تلگرام برات میاد و در صورتی که روش کلیک نکنی و یه کد به شماره شما ارسال کنه و شما وارد کنی 7 روز بعد دیلیت میشه....
بلاخره یا وارد اکانت شده و کد را برداشته یا از سیم کارت گرفته ، اگر نتونسته وارد اکانت بشه که خوب کد را نمیتونه داشته باشه چون سیم کارت تو گوشی خاموش بوده ...
نکته اینکه مدتی هست شماره های مجازی ایران گویا فروخته میشه که این شماره ها ، شماره ها گویا شماره های ولقعی هستن و بیشتر شماره های خاموش اما اینکه چطور میتونند بفهمند کدام شماره خاموش هست و اکانتش را بفروشن و یا اینکه اصلا چطوری به پیامک ها دسترسی دارند جای سوال داره
تنها موردی که به نظر خودم میرسه و با حرف های شما هم به همین نتیجه رسیدم این هست
الان هم گیج شدم هم نگراننقل قول:
⚠️ شماره های ایران مجازی نیستند و خطوط ارائه شده واقعی و اشخاص حقیقی صاحب خطوط هستند و خودتان مسئول خریداری استفاده از آنها هستید
- - - Updated - - -
بلاخره یا وارد اکانت شده و کد را برداشته یا از سیم کارت گرفته ، اگر نتونسته وارد اکانت بشه که خوب کد را نمیتونه داشته باشه چون سیم کارت تو گوشی خاموش بوده ...
نکته اینکه مدتی هست شماره های مجازی ایران گویا فروخته میشه که این شماره ها ، شماره ها گویا شماره های ولقعی هستن و بیشتر شماره های خاموش اما اینکه چطور میتونند بفهمند کدام شماره خاموش هست و اکانتش را بفروشن و یا اینکه اصلا چطوری به پیامک ها دسترسی دارند جای سوال داره
تنها موردی که به نظر خودم میرسه و با حرف های شما هم به همین نتیجه رسیدم این هست
الان هم گیج شدم هم نگراننقل قول:
⚠️ شماره های 🇮🇷 ایران مجازی نیستند و خطوط ارائه شده واقعی و اشخاص حقیقی صاحب خطوط هستند و خودتان مسئول خریداری استفاده از آنها هستید