پاسخ : استفاده از Cloudflare برای پیدا نشدن هاست
خیر از میل سرور بدست نیووردم
ممکنه میل سرور از هاست جدا باشه ولی در بعضی موارد این هم یک روشه برای پیدا کردن ایپی اصلی سرور
همچنین تست انواع سابدامین ها و پورتها هم یک روشه
حدودا 20 نوع روش برای پیدا کردن ایپی اصلی وجود داره
استفاده از اسکنرهای امنیتی هم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offgigsup
سلام خدمت شما دوست عزیز
ایپی اصلی هاست : 88.198.44.38 88.198.44.44
اشتباه رفتی اخوی!
این آیپی میل سروره نه خود سرور اصلی :)
خیلی ساده! وقتی MX Record ست نکنی، یا اصلاً بره سمت پروایدر ایمیل، شما هیچ راهی برای نزدیک شدن به سرور ندارید، چه برسه به پیدا کردنش ...
نمونش همین فروم! با یکی از اون ۲۰ راه آیپی رو پیدا کنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اشتباه رفتی اخوی!
این آیپی میل سروره نه خود سرور اصلی :)
خیلی ساده! وقتی MX Record ست نکنی، یا اصلاً بره سمت پروایدر ایمیل، شما هیچ راهی برای نزدیک شدن به سرور ندارید، چه برسه به پیدا کردنش ...
نمونش همین فروم! با یکی از اون ۲۰ راه آیپی رو پیدا کنید :)
عزیز میشه وقتی علم به چیزی ندارید اینقدر قطعی صحبت نکنید! همه چیز در جهان نسبیه ، والا دپروفسور های علم کامپیوتر هم اینقدر قطعی صحبت نمیکنند من نمیدونم مدرک شما چیه؟لیسانس دارید که اینقدر ادعا میکنید؟!
این هم ایپی وب هاستینگ تالک
104.237.246.122
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
از کجا میخوای پیدا کنی؟
میشه به ما بیسوادا هم یاد بدی؟
تو دنیای تکنولوژی هیچ چیز 100 درصد نیست
شما دامنه مورد نظر رو بدید بنده ای پی اصلی سرور به شما بدم
بعد الان بحث این نیست
میخوایم به این بنده خدا راه حل بدیم که تو دردسر نیافته
بعد وقتی امثال ما میتونه ای پی پیدا کنه این رو یقینا مطمعن باشید که برای پلیس فتا اگر بخواد پی چیزی رو در بیاره به هیچ عنوان کاری نداره سرور این ینده خدارو پیدا کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offgigsup
عزیز میشه وقتی علم به چیزی ندارید اینقدر قطعی صحبت نکنید! همه چیز در جهان نسبیه ، والا دپروفسور های علم کامپیوتر هم اینقدر قطعی صحبت نمیکنند من نمیدونم مدرک شما چیه؟لیسانس دارید که اینقدر ادعا میکنید؟!
این هم ایپی وب هاستینگ تالک
104.237.246.122
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
تو دنیای تکنولوژی هیچ چیز 100 درصد نیست
شما دامنه مورد نظر رو بدید بنده ای پی اصلی سرور به شما بدم
بعد الان بحث این نیست
میخوایم به این بنده خدا راه حل بدیم که تو دردسر نیافته
بعد وقتی امثال ما میتونه ای پی پیدا کنه این رو یقینا مطمعن باشید که برای پلیس فتا اگر بخواد پی چیزی رو در بیاره به هیچ عنوان کاری نداره سرور این ینده خدارو پیدا کنه
وقتی یه سوتی توی رکوردها باشه شما میتونید IP ببینید! نه اینکه پیداش کنید! :)
این IP هم به رکورد forum.webhostingtalk.ir خورده! ممکنه همین IP باشه، ولی ۱۰۰ درصدی نیست.
rexupload.com
بدون رکورد اضافه و مسخره!
تست کنید :)
ساتی که هیچی روش نیست اولا به درد هیچ کس نمیخوره که بخواد وقت بزاره ای پی پیر بیاره
شما کلا هرچی رکورد بوده پاک کردی رفته این دامنه هم کلا یک بازدید هم نداشته و یه خونه خالیه بی نام و نشون هست
این موارد چیزی نیست که ما بریم یه جا آدرس وارد کنیم و ای پی به ما بده ، خیر موارد زیادی هست و تمامشون باید تست و آزمون و خطا بشه ای پی ها پیدا بشه و مجدد تست بشن که کدوم هست
یک دامنه بی نام و نشون که هیچ رکوردی نداره و هیچ سابقه کاری هم نداره چیز به درد بخوری نیست
این دامنه هم یک صفحه کش شده رو نشون میده و سروری در کار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
وقتی یه سوتی توی رکوردها باشه شما میتونید IP ببینید! نه اینکه پیداش کنید! :)
این IP هم به رکورد forum.webhostingtalk.ir خورده! ممکنه همین IP باشه، ولی ۱۰۰ درصدی نیست.
rexupload.com
بدون رکورد اضافه و مسخره!
تست کنید :)
همین سایتی که بقول شما بدون رکورد هستش کلی رکورد براش ثبت شده
فکر میکنم این ایپی باشه 159.69.221.112
یا این 208.115.226.68
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
ساتی که هیچی روش نیست اولا به درد هیچ کس نمیخوره که بخواد وقت بزاره ای پی پیر بیاره
شما کلا هرچی رکورد بوده پاک کردی رفته این دامنه هم کلا یک بازدید هم نداشته و یه خونه خالیه بی نام و نشون هست
پر یا خالی بودنش هیچ ارتباطی با رکوردهاش نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
این موارد چیزی نیست که ما بریم یه جا آدرس وارد کنیم و ای پی به ما بده ، خیر موارد زیادی هست و تمامشون باید تست و آزمون و خطا بشه ای پی ها پیدا بشه و مجدد تست بشن که کدوم هست
Click Here
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
این دامنه هم یک صفحه کش شده رو نشون میده و سروری در کار نیست
Click Here
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offgigsup
همین سایتی که بقول شما بدون رکورد هستش کلی رکورد براش ثبت شده
فکر میکنم این ایپی باشه 159.69.221.112
یا این 208.115.226.68
برادر من، هر دو تا IP که فکر میکنی یکی از اینا هست برای رکوردهای قبلیش بوده و الان روی این سرورها نیست.
اگه چک کنید یکی آمریکا هست و یکی آلمان و هیچ ارتباطی به هم ندارن ... و الان یه جای دیگه داره هاست میشه.
از ابزارهایی که استفاده میکنید فقط یه هیستوری از رکوردهای قبلی رو بهت میده و نهایتاً یه سری رکوردهای از پیش تعریف شده رو اسکن میکنه و بهت میگه فلان رکوردش روی کدوم IP هست ...
کش منظور کش کلادفیر بود حالت always online..
شما کلا متوجه منظور من نشدید و فقط حرف خودتون رو میزنید
بنده عادت دارم هیچ موقع با افرادی که متوجه نمیشوند بحث نکنم چون دلیلی نمیبینم بخوام اثبات چیزی رو بکنم که نه ضرری برام داره نه سودی
الانم طبق عادت بحث با شما مختومه اعلام میشه
خوش باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
برادر من، هر دو تا IP که فکر میکنی یکی از اینا هست برای رکوردهای قبلیش بوده و الان روی این سرورها نیست.
اگه چک کنید یکی آمریکا هست و یکی آلمان و هیچ ارتباطی به هم ندارن ... و الان یه جای دیگه داره هاست میشه.
از ابزارهایی که استفاده میکنید فقط یه هیستوری از رکوردهای قبلی رو بهت میده و نهایتاً یه سری رکوردهای از پیش تعریف شده رو اسکن میکنه و بهت میگه فلان رکوردش روی کدوم IP هست ...
اس اس ال موجود روی این سایت از نوع lets encrypt و روی سی پنل زده شده
از روی اس اس ال هم میشه به ایپی پی برد اینم یک روش دیگست
https://censys.io/certificates/95163...0f682d915887b3
روش بررسی هیستوری رکورد دی ان اس هم یک روش دیگست