هاست دی ال بهترین هست از هر نظر
- - - Updated - - -
پارس پک (هاست ابری ) به شکلی هست که سایت ایران به زور بالا میاد شایدم از شبکه و پورتش باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
هاست دی ال بهترین هست از هر نظر
- - - Updated - - -
پارس پک (هاست ابری ) به شکلی هست که سایت ایران به زور بالا میاد شایدم از شبکه و پورتش باشه
سلام دوست گرامی
بر اساس تجربه خودم که ایران سرور، هاست دی ال، نت افراز، پارس پک و چند هاستینگ دیگه هاست داشتم، نتیجه این شده که برای شروع کار تا بازدید متوسط نت افراز هاست خارجش عالیه و برای بازدید بالا هاست دی ال بی نظیره. بقیه مواردی که نام بردم رو با نارضایتی کامل خارج شدم ازشون و تجربه تلخی دارم. مخصوصا ایران سرور.
up......
من یه سرویس ایمیل از شرکت دیتا میزبان دارم . از سرویس دهی، برخورد و سرعت تیکت جواب دادنشون بی نهایت راضی ام. و تو فکرم که یکی از سایتهام رو روی هاستشون ببرم.
از تلاش نت هاست گرفتم، خیلی ادعا دارن اما سایت کم در روز 2-3 بار هر بار در حدود 2 تا 3 دقیقه ارور میداد ! تا میومدم تیکت بزنم دوباره درست میشد و چند بار تیکت زدم جوابشون این بود که سایتتون که سالمه !! برای همین حس کردم از نظر فنی پشتیبانی خوبی ندارند. البته من ارزون ترین پلنشون را خرید کردم اونها پلن های خیلی قوی ای هم دارن که نمیدونم اون پلن هاشون چطوره.
با ماهان هاست هم کار کردم، تیکت میزنی یه 7-8 ساعت بعد جواب میدن، بعدم به جای عذر خواهی بابت دان شدن هاست که از سمت خودشون هم بود توی تیکت مینویسن " حالا چک کنید لطفا" ولی قیمتشون خوبه و من سایت های اقتصادیم هنوز روی ماهان هست.
از نگاه روشن خیلی راضی بودم ولی توی بحث مالی یه خرده تا فاکتور صادر کردن جون من رو گرفتن. ولی من یه مورد سایت یه کنگره رو داشتم روی نگاه روشن که توی یک شب باید تمام شرکت کننده ها فایل هایی با حجم 2-10 مگ را بارگزاری می کردند که بدون حتی یه ذره کندی هاست نگاه روشن کارم رو راه انداخت.
روی نت افراز هم سایت دارم با اونم مشکل خاصی نداشتم تا حالا.
روی فراسو سامانه پاسارگاد داشتم هاست خیلی سریع و خوب بود ولی خب سرویس هاشون خیلی گرونه و بیشتر مشتریان من افراد اقتصادی پسند هستند
من فکر میکنم دوستان تجربه کاربری شون را با هاست ها بگن میتونیم بفهمیم اوضاع سایت ها چیه !